Райна най-после получи заслужения си възлюбен, певицата е безкрайно щастлива

От няколко седмици Райна е отново влюбена. Певицата се е запознала с него в Доминиканската република, както писа "Уикенд". Той бил собственикът на хотела, в който Райна прекара незабравими дни, както писа наскоро Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339700" align="alignright" width="300"]Райна си намери по-добър от Константин Райна си намери по-добър от Константин[/caption]

Интересното е, че този мъж се явява най-добрият в живота на фолк дивата, поне според слуховете. Константин, с когото е най-сериозната връзка на Райна досега, изобщо не можел да се сравнява с новия екзотичен любим на певицата. Коцето бил като аматьор в любовта в сравнение с доминиканеца.

[caption id="attachment_339702" align="alignright" width="300"]Истинска прелест показва тук Райна Истинска прелест показва тук Райна[/caption]

"Райна търси истинския мъж толкова дълго и много ще се радвам, ако го е намерила. Константин не беше за нея, мислеше се за голяма работа. Красавица като Райна заслужава повече." - пише в интернет фен на певицата.

Както е публично известно, Коцето и Райна имаха много сериозна любовна връзка в продължение на години. В крайна сметка те се разделиха, а след това певицата разкри, че той многократно й е изневерявал, което е било главната причина за раздялата. Освен това постоянно бил пиян, а според някои слухове - и надрусан. Това жестоко отблъснало Райна от него.

Днес Константин е женен за по-младата от него Надя и има дете. Райна все още не се е задомила, въпреки че прехвърли 30-те години. Визията й обаче продължава да бъде все така впечатляваща и по нищо не си личи, че са минали близо 15 години от началото на кариерата й.

Новият на Райна бил мъж-мечта. Физиката му била впечатляваща, а отношението към нея - повече от невероятно. Очаква се даже в скоро време хотелиерът да посети България, за да бъде със своята любима.

"Не е лесно да впечатлиш красавица като Райна, затова този доминиканец трябва да е наистина уникален мъж. Такъв заслужава тя." - смята друг почитател на Райна.