Бориса Тютюнджиева омая Андрей Арнаудов, но не за много дълго

Почти една година успяха да изкарат заедно Бориса Тютюнджиева и продуцентът Андрей Арнаудов. Въпреки че двамата си допадаха в много отношения, едно единствено нещо ги раздели. Това е различията им във вижданията за бъдещето, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339706" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева не се оказа точната жена за Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева не се оказа точната жена за Андрей Арнаудов[/caption]

Оказва се, че продуцентът на "Папараци" мисли за дете от поне 3-4 години. Бориса обаче нямала никакво намерение да става майка в следващите поне 5 години, считайки че още е твърде млада. Въпреки опитите на Андрей да я убеди да забременее, манекенката останала непреклонна. В началото Арнаудов го приел, но впоследствие това някак го отблъснало от нея и той започнал да я вижда в друга светлина.

"Първоначално Андрю се впечатли не само от красотата на Бориса, но и от силния й характер. Това момиче се държи много мъжки в живота. За жалост обаче на него вече му трябва жена, защото прехвърли 30-те, докато Бо още плува в младите години, когато всичко е купон."- казва познат на Андрей.

Бориса Тютюнджиева не искала да роди и по друга причина. Тя осъзнавала, че евентуална бременност ще навреди на кариерата й като модел и ще трябва да спре това си начинание за известно време. Свободолюбието й пречело да приеме предложението на Андрей Арнаудов, че той ще я издържа напълно, ако забременее.

"Не мисля, че двамата са един за друг. Затова все имаха някакви търкания помежду си. Андрю заслужава по-улегнала и не толкова буйна възлюбена." - споделя още източникът ни.

Андрей Арнаудов може да иска дете, но в никакъв случай не желае отново да се венчае. Продуцентът бил много разочарован от първия си брак, когато нещата с Даниела не се развиха добре, заради което се заричал да няма отново съпруга, а просто да си намери жена, която да му роди бебе.