Стана ясно какво раздели Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов

Стана ясно какво раздели Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов
5 (100%) 3 votes

Бориса Тютюнджиева омая Андрей Арнаудов, но не за много дълго

Почти една година успяха да изкарат заедно Бориса Тютюнджиева и продуцентът Андрей Арнаудов. Въпреки че двамата си допадаха в много отношения, едно единствено нещо ги раздели. Това е различията им във вижданията за бъдещето, научи Kliuki.bg.

Бориса Тютюнджиева не се оказа точната жена за Андрей Арнаудов

Бориса Тютюнджиева не се оказа точната жена за Андрей Арнаудов

Оказва се, че продуцентът на „Папараци“ мисли за дете от поне 3-4 години. Бориса обаче нямала никакво намерение да става майка в следващите поне 5 години, считайки че още е твърде млада. Въпреки опитите на Андрей да я убеди да забременее, манекенката останала непреклонна. В началото Арнаудов го приел, но впоследствие това някак го отблъснало от нея и той започнал да я вижда в друга светлина.

„Първоначално Андрю се впечатли не само от красотата на Бориса, но и от силния й характер. Това момиче се държи много мъжки в живота. За жалост обаче на него вече му трябва жена, защото прехвърли 30-те, докато Бо още плува в младите години, когато всичко е купон.“- казва познат на Андрей.

Бориса Тютюнджиева не искала да роди и по друга причина. Тя осъзнавала, че евентуална бременност ще навреди на кариерата й като модел и ще трябва да спре това си начинание за известно време. Свободолюбието й пречело да приеме предложението на Андрей Арнаудов, че той ще я издържа напълно, ако забременее.

„Не мисля, че двамата са един за друг. Затова все имаха някакви търкания помежду си. Андрю заслужава по-улегнала и не толкова буйна възлюбена.“ – споделя още източникът ни.

Андрей Арнаудов може да иска дете, но в никакъв случай не желае отново да се венчае. Продуцентът бил много разочарован от първия си брак, когато нещата с Даниела не се развиха добре, заради което се заричал да няма отново съпруга, а просто да си намери жена, която да му роди бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар