Наталия Симеонова призна, че е нещастна в личен план и най-вероятно винаги ще бъде така!

Водещата на "Предай нататък", която от години носи щастие и усмивки на толкова много хора, е нещастна. Наталия Симеонова направи разтърсващо разкритие и предизвика сълзи в очите на дъщеря си Виктория, когато призна, че явно съдбата не иска да я види щастлива. Животът на Наталия Симеонова в личен план бил пълна развалина и няма изгледи това да се промени.

"Често пъти плача в банята, защото не искам Вики да става свидетел на състоянието и тъгата ми. Не обичам да занимавам другите с моите проблеми и болки. Опитвам се да съм силна, но понякога тъгата става толкова голяма, че просто не я издържам и ако не заплача, чувствам, че ще гръмна", разкрива Наталия Симеонова и разбира се, споделя единствената причина за това свое състояние.

[caption id="attachment_339711" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова е като омагьосана от Денис Ризов вече толкова години[/caption]

А тя е Денис Ризов. Русокосата фея на любовта не крие неувяхващата си любов към него и дори с риск да стане смешна в очите на много хора признава, че Денис е единственият мъж за нея - преди, днес, а най-вероятно и за в бъдеще.

"Обичам го много, а знам, че и той ме обича. В прекрасни отношения сме, което ми е достатъчно. Да, наясно съм, че огломната ми обич към Денис е причината толкова години да живея сама и да не мога да срещна друга любов в очите на нов мъж, но какво да направя - слаба съм пред него. Сега, когато още живея с Вики, нещата някак вървят неусетно. Но знам, че един ден ще остана сама в къщата си и тогава самотата и липсата на партньор до мен ще натежи истински", споделя Наталия Симеонова.

Въпреки това обаче тя признава, че просто не е в състояние да забрави единствената си любов и винаги, когато си помисли да продължи напред и да даде шанс на нов мъж в живота си, лицето на Денис Ризов изплува от нищото и сякаш я спира.

За жалост обаче, няма изгледи късметът на Наталия Симеонова да проработи и тя най-после да се събере отново с мечтания си Денис Ризов. Към момента той е щастлив в обятията на новата си приятелка, а към майката на дъщеря си изпитва само топли и приятелски чувства.