Надя страшно сърдита на Коцето след това, което й сервира съвсем неочаквано!

Коцето и Надя ще стават родители за втори път. Новината обиколи медиите преди няколко дни, когато се разбра, че красивата русокоска е бременна и то вече в петия месец. Двамата обаче умело криеха истината досега от чувство на суеверие и страх от зли очи.

Към момента, когато вече всичко излезе наяве и Коцето и Надя се похвалиха с щастието си, вместо да го изживеят пълноценно, те се скараха. Блондинката е страшно сърдита и обидена на Константин заради това, което той й сервира съвсем неочаквано. А именно, че я остави да ходи съвсем сама на прегледите при лекаря, без да си направи труда да я придружи.

[caption id="attachment_339716" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето и Надя очакват второто си дете, но щастието им не мина без скандал[/caption]

Надя бе засечена от обективите на папараците в момента, в който излизаше от редовния си преглед в клиниката, която се грижеше за нея и по време на първата й бременност с малката Мариана. Както сами виждате от кадрите, коремчето на половинката на Коцето е вече доста голямо, но разбира се, това изобщо не е помрачило хубостта й.

Единствено нацупената й физиономия разкрива гнева на бъдещата родилка, тъй като от съпруга й няма и следа. "Не съм очаквала това от Коцето. Да ме зареже сама да ходя на преглед, все едно нямам мъж, ами съм самотна майка. Бясна съм му, защото предпочете бизнеса си пред мен", ядосана споделила Надя пред своите най-близки приятелки и се зарекла, че няма да проговори на Константин поне една седмица.

[caption id="attachment_339717" align="aligncenter" width="260"]Сърдитата Надя напуска бясна кабинета на гинеколога си - сама Сърдитата Надя напуска бясна кабинета на гинеколога си - сама[/caption]

Оказа се, че по същото това време, в което Надето имала час при гинеколога, на Коцето му предстояла среща, свързана с дискотеката му в Студентски град. И като повечето типични балканци, той с лека ръка изпратил любимата си сама при лекаря.

[caption id="attachment_339718" align="aligncenter" width="300"]Хубавото Наде отново ще става майка Хубавото Наде отново ще става майка[/caption]

"Надето много се разстрои и това е нормално за всяка бременна. Не стига, че самото й състояние кара нервите й да бъдат постоянно опънати като струни, ами и Коцето да направи такава простотия. Права е да му се сърди. Други на нейно място не само нямаше да му проговорят, ами скандалът щеше да е ужасен", коментират близките дружки на Надето.

Остава да видим какво ли ще направи Константин, за да умилостиви женичката си и да си върне благоразположението й.