Николета и Валери Божинов разведоха ли се официално?

Разводът на Николета и Валери Божинов е сред най-обсъжданите. Една от най-тиражираните светски двойки не е престанала да фокусира вниманието ни върху себе си и своя личен живот. Напоследък особено актуален стана въпроса дали двамата вече не са си официално чужди, пише HotArena. Оттогава, след мълвата за тяхната предстояща раздяла, феновете на плеймейтката непрекъснато търсят отговор на щекотливия въпрос. Според източници, близки до една от най-красивите двойки Николета и Валери Божинов повече не са съпруг и съпруга.

Те са се развели мирно и тихо по взаимно съгласие, като футболиста на италианския тим „Тернана” се е съгласил да плаща солидна издръжка на малката си щерка Никол. Затова в съда двамата не са имали гадни скандали и препирни. Николета Лозанова дори още карала скъпарския джип, който й е подарък от нейния, вече бивш съпруг. Красивата манекенка си запазила и още куп тузарски подаръци, които благоверния й подарил по време на брака, реди още клюката.

[caption id="attachment_339727" align="alignright" width="300"]Николета и Валери разведоха ли се или не? Николета и Валери разведоха ли се или не?[/caption]

Те успели и да стоплят отношенията помежду си и вече не били така ледено дистанцирани. Николета обаче продължавала да обитава общия им дом в столицата, докато не си намери по-компактно жилище, където да се изнесе с малката си принцеса, научи и Kluiki.bg.

Другата версия обаче наистина направо си е шокираща. Двамата не само не са се развели, но дори няма и молба за това, подадена в съда, разкрива източник, близък до съда. Заговори се упорито преди това, че Валери не можел да прости на жена си безконечните й изневери. Той дори пуснал по дирите й частен детектив, който разкрил, че тя е мачкала чаршафите с турски бизнесмен, зърнен бос и дори със старото си гадже Ники Михайлов.

Това обаче се оказа надут балон, който тенденциозно бе експониран от спортягата. Докато неговите залитания по горещи мацки се оказаха истина. Докато е бил женен за моделката, футболиста е пращал мръснишки съобщения на куп плеймейтки, модели и чалга звезди, с доста от които е прекарал не една или две горещи нощи. И това по време на брака си с плеймейтката.  На този етап Николета и Валери Божинов не живеят заедно, но са в отлични отношения, разкрива друга версия.

Футболистът основно е в Италия, където е водач на отбора си. Николета пък е водеща на рейтинговото предаване „Папараци” и прекарва повече време в столицата. Когато не е на снимки, хубавицата обича да е в родния си Пловдив.