С какво се гордее Деян Неделчев – Икебаната

С какво се гордее Деян Неделчев – Икебаната
4 (80%) 3 votes

Деян Неделчев – Икебаната се гордее с постигнатото в живота си!

Познатият ни музикален изпълнител Деян Неделчев с прозвище Икебаната, разказа малко повече за себе си и личните си мечти и страхове пред камерите на предаването “Cool’t” по телевизия Би Ти Ви. Той стана популярен последните години с хитове като – „Съчки събирам“ и „На полянката“.

Деян Неделчев - Икебаната, разказа за себе си

Деян Неделчев – Икебаната, разказа за себе си

Той сподели, че през живота си е минал през много и различни етапи, имал е тежки преживявания и моменти на отчаяние, работил е почти всичко като не се срамува никак от това. Той вярва, че един истиснки артист трябва да умее всичко, не просто да пее или да танцува, надява се, че сега му предстоят успехи в кариерата. Гордее се с направеното от него до момента.

Все пак той и в студиото не пропусна да спомене, че се гордее с дадения му талант да пее, това разбира се, демонстрира като изви глас пред всички.

Не отричаме гласовите възможности на Неделчев всъщност, но последните му албуми са пълни с творби с не особено значим текстов смисъл и доста непрофесионално заснети клипове, може би усетът му за хитове не е достатъчен, за да реализира своя певчески талант Деян Неделчев – Икебаната.

Друга интересна тема е личният живот на изпълнителя, той е известен с ексцентричното си поведение, стил, маниери, начин на обличане, за него са се чували всякакви слухове и твърдения. Но той призна, че търси истинска любов, не краткотрайни увлечения, а дълга и смислена връзка. Мечтае за семейство, жена и дете, но досега все не попадал на подходящ човек, с когото да сподели живота и бъдещето си.

Това определено е трудно за всекиго, желаем на Деян Неделчев много музикални хитове, реализация в професията и лично, семейно щастие, както той си го представя. Kliuki.bg го желае на Икебаната искрено!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “С какво се гордее Деян Неделчев – Икебаната”

  1. почитателка

    апр. 27. 2015

    IИма талант човека .За жалост пее простотии ,но какво да прави като това се слуша от опростачения потребител. Той сам каза че сериозните песни никой не ги слуша. А гласът му – ангелски….

  2. Vanq

    апр. 28. 2015

    Ужас-този малоумник има ли за какво да се гордее..

Добавете коментар