Камелия Воче омъжи щерка си! (МНОГО СНИМКИ)

0

Камелия Воче само няколко месеца преди третото си „Да” се похвали с приказното сватбено тържество на Деси

Камелия Воче вдигна сватба по свой вкус и настроение!

Ангелогласната реалити героиня, която доста често извисяваш глас в Къщата на Биг Брадър, но не да пее, е безкрайно щастлива от както изкара най-тежкия хонорар в живота си.

Мнозина може да я сметнаха за скандалджийка и истинско бедствие за всеки дом, но повечето зрителки я приеха за една много преживяла жена и отдадена майка. Камелия Воче обаче не губи време да опровергава общественото мнение и да се защитава.

Тя спретна годеж с един много успял и заможен доктор, гласи приказна сватба в Италия и изведнъж…обяви, че ще става баба! Певицата не си крие годините и просто чака с нетърпение момента, в който ще прегърне първородната си внучка. Преди това обаче преживя безценната емоция да омъжи дъщеря, видя kliuki.bg.

Сладураната Деси, която изживя с майка си всичките й колебания в живота, се омъжи през уикенда. Макар и израснала в Италия по-младото копие на Камелия Воче намери споделената любов в родината.

Избраникът й се казва Теодор Галов, занимава се с комуникации и напълно отговарял на високите изисквания на тъщата. Двойката скоро очаква бебенцето си, но това не им попречи да си организират истински спектакъл от сватбата си.

Моминското парти на Деси
Моминското парти на Деси

Наред с вносни ритуали като моминско парти и изнесена сватбена церемония, младоженците подариха на гостите си православна венчавка, народна музика и танци.
kamelia voce desi 16

kamelia voce desi

kamelia voce desi 2

kamelia voce desi 3

kamelia voce desi 10

kamelia voce desi 13

kamelia voce desi 15
Булката сияе в приказна, но нестандартна сватбена рокля, придружена от верните си дружки. А Камелия Воче очевидно не пестила пари на най-романтичния ден в живота на чедото си.
kamelia voce desi 12

kamelia voce desi 11

kamelia voce desi 9

kamelia voce desi 8

kamelia voce desi 7

kamelia voce desi 6

kamelia voce desi 5

kamelia voce desi 4
Певицата е известна с изискан вкус и висок стандарт. Каквито и перипетии да е преживяла, дамата умее да цени красивото и да демонстрира класа. Тя никога не се предава и третият опит да намери щастие в брака го доказва. Сватбата на Деси наистина е вълнуваща, но сме сигурни, че тази на Камелия Воче няма да й отстъпи по нищо!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.