Алекс Раева е срината тотално, само за един момент изгуби човека до себе си!

Трудни дни настъпиха за певицата и водеща Алекс Раева, която само за миг изгуби най-важното нещо в живота си - своя дългогодишен любим диджей Дончо. Той не успя да преглътне обидата и я напусна, макар още да я обича страшно много. Най-лошото обаче е, че причината за нещастието на Алекс Раева е самата тя, разкриха източници, близки до певицата.

Бившата вокалистка от "Шоуто на Слави" и екс любима на самия Слави Трифонов, направи немислимото, което преобърна целия й живот. За потрес и възмущение на целия Ку-ку бенд и най-вече на Дългия, Алекс Раева демонстративно пропусна големия концерт в Арена Армеец тази събота.

[caption id="attachment_339776" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева така и не успя да прежали Слави Трифонов, но чувствата й накараха Дончо да си тръгне[/caption]

Първоначалното й съгласие, че ще участва заедно с колегите си в концерта, бързо бе сменено с повече от нелеп отказ. "Алекс Раева отказва да дойде на концерта. Обясни, че имала участие в Испания, което не може да отмени. Какво да кажа повече по въпроса, освен - без коментар!", бяха думите на Евгени Димитров - Маестрото по време на последното шоу преди концерта. Той не скри разочарованието си от безсмисления отказ на Алекс Раева и даде да се разбере, че истинската причина е съвсем друга.

Алекс Раева не могла да преглътне факта, че е получила поканата си от Маестрото, а не лично от Слави Трифонов, както станало с Деси Добрева и Нели Петкова. Фактът, че двамата са преживели голяма любов и толкова неща заедно, а той я игнорира така, накарал Алекс да побеснее и да си отмъсти като не уважи колегите си.

"От всичко, наговорено от нея, стана ясно едно - тя си призна, че още не е забравила Слави Трифонов и всичко, което прави той, може да я накара да полети от щастие, или да я срине със земята, както стана този път. Алекс продължава да се влияе от Слави, но този път това й отне най-верният човек до нея. Защото Дончо я напусна", разкриват близки до певицата.

Огорчен и обиден от влиянието, което Слави Трифонов продължава да има върху неговата половинка, диджей Дончо бил пределно искрен с годеницата си. Въпреки болката в сърцето си, той й заявил, че не иска да живее повече с призрака на Слави и че дори е готов да й даде време, за да остане сама със себе си и да реши какво наистина иска в живота си.