Катето Евро и Таня Тончева избухнаха в първия си сериозен скандал!

Сериозен конфликт избухна в задружното досега семейство на Катето Евро, синът й Сашо Кадиев и родилката Таня Тончева. Скандалът е между двете жени, а Александър Кадиев този път застана на страната на майка си, това разкриха източници, близки до семейството на актрисата от "Оркестър без име".

Причина за неприятностите в дома е безотговорната, според Катето Евро, постъпка на младата майка Таня, която има неблагоразумието да се снима заедно с бебето Катя и две от семейните кучета. Изплашена за сигурността и здравето на пеленачето, Катето Евро, без да си поплюва, здраво нахокала снаха си.

[caption id="attachment_339791" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро вдигна кръвното на младата родилка Таня[/caption]

"Какво е това безумие?! Как може да държиш малката Катя толкова близо до кучетата?! Че тя е още съвсем крехка и беззащитна. Ами ако й се случи нещо лошо?!", скарала се Катето Евро. Според източниците, актрисата изобщо не се притеснявала, че животните може да нападнат или изплашат бебчето, а се тревожила, че евентуално малък косъм от козината им може да попадне в устичката на внучка й и да предизвика алергия или нещо още по-лошо.

Според родилката Таня обаче, обвиненията на бъдещата й свекърва били напълно нелогични и тя преигравала в тревогите си за своята внучка. За първи път Сашо Кадиев застанал на страната на любимата си и се опитал да вразуми родителката си, която обаче не давала да се издума.

[caption id="attachment_339792" align="aligncenter" width="169"]Ето я и снимката, станали причина за раздора Ето я и снимката, станали причина за раздора[/caption]

Припомняме, че откакто внучка й се появи в семейството, Катето Евро се е отдала изцяло на грижите си за нея и трепери косъмче да не падне от главичката й. Преди броени дни актрисата също се снима с бебето, но не с домашните питомци, а с лекаря, който е поел грижите за малката. Тя не пропусна да му благодари публично, с което още веднъж затвърди огромната си обич към щерката на сина си.

"Така е то - живеят ли заедно снаха и свекърва, винаги има проблеми. Преди може и да са се разбирали, но когато се появи бебокът, двете неизменно ще се конкурират в майчините си чувства. От сто години е така, ето затова младите винаги трябва да живеят сами", коментират близки до Сашо Кадиев.