Медиите гръмнаха: Слави Трифонов се обясни в любов отново! (години му костваха да го направи пак)

Медиите гръмнаха: Слави Трифонов се обясни в любов отново! (години му костваха да го направи пак)
4.4 (87.5%) 8 votes

Слави Трифонов се обясни в любов за първи път преди години на Маги Ангелова и едва сега го направи отново!

Неочаквано, силно и истинско обяснение в любов направи Слави Трифонов в кулминацията на своя грандиозен концерт в събота. Със сълзи на очи, които дори не се опита да сдържи, Дългия се изправи пред хилядната екзалтирана публика и призна чувствата си на жената, която най-много е обичал и ще обича в живота си.

Преди да побързате със заключенията, че Слави Трифонов е сервирал романтичната изненада на бившата си любима Мартина Огнянова, ще ви разочароваме – шоуменът се обясни в любов на сестра си Петя. Именно на кака си той посвети нежната балада на Ку-ку бенд „Ти си“ и през сълзи й каза колко много значи тя за него и как винаги ще я обича.

Слави Трифонов

Слави Трифонов през сълзи призна любовта си към кака си Петя

Припомняме, че преди време плъзна слухът, че каката на Слави – Петя е успяла да се пребори с тежко и коварно заболяване и то само с всеотдайната подкрепа и помощ на брат си, който изорал света, но направил всичко възможно да й осигури най-доброто лечение.

Петя пък на свой ред беше неотлъчно до Слави Трифонов по време на перипетиите, които преживя, свързани с разклатеното му здравословно състояние. Двамата винаги са били твърде близки и ето че сега на Слави му се отдаде най-добрата възможност да сподели колко важна е Петя в живота му.

По време на концерта, Петя и мама Здравка седяха на почетните места във ВИП ложата като през по-голямата част от песните и двете дори не опитваха да прикрият сълзите и вълнението си.

„Колкото до останалите дами в живота му, макар че за голяма част от тях определението „дама“ е твърде незаслужено, Слави отдавна вече си е взел поука. В момента той е абсолютно сам, няма жена до себе си и вероятно няма и да има, докато наистина не се увери, че тази жена ще си струва. Мартина му беше ценен урок и обица на ухото“, коментират служители от „Шоуто на Слави“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар