Асен Блатечки здравата раздруса Диляна и Радина

Асен Блатечки е в основата на омразата между Диляна Попова и Радина Кърджилова. Двете не могат да се дишат и дори случайно да се засекат, не се поздравяват, издават ги близко до обкръжението. Хубавиците се засекли и в градската градина, но не си разменили и поглед, а се разминали в ледено студено мълчание. Шеметната моделка и красивата актриса дълго си партнираха в култовата българска сага „Стъклен дом”, но се държат като чужди, пише Слава.

Според мнозина причината за това тяхно поведение е сянката на Асен Блатечки. Точно на снимачната площадща един от най-желаните български актьори Асен Блатечки се сдуши с красивата манекенка. И то така, че топ моделката дари „лошото момче” на киното със син, с царственото име Борил. Въпреки горещата им страст, любовта им не продължи дълго. Навикналият на свобода плейбой не остана верен на хубавицата, а тя с чепатия си характер не успя да го задържи. Асен Блатечки предпочете отново да намери удобния пристан при жена си, режисьорката Катерина Горанова и любимата си дъщеря Кати-младша.

[caption id="attachment_339803" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки разби приятелството Диляна и Радина Асен Блатечки разби приятелството Диляна и Радина[/caption]

Но според столични бръмчалки Радина Кърджилова си остава голямата любов на Асен. И в лентата двамата актьори така се вживяват пред камерите, че за никой не остава съмнението, че са двойка и извън прожекторите, твърдят ВИП-клюкари. Дали обаче това се е случило и досега е тайна, тъй като Блатечки никак не обича да разкрива подробности около личното си пространство. И тогава, както и по-късно с Диляна Попова не коментира отношенията си с Радина, припомни Kluiki.bg.

Нещата се повтарят и по-късно, защото любимеца на жените на няколко поколения продължава да твърди, че единствените жени в живота му са Катерина и малката им дъщеричка Кати. С тази разлика, че след аферата си с Радина Кърджилова той не стана татко, а от манекенката, блян за хиляди мъже се сдоби с единствения си засега син. Дали младата Радина Кърджилова успя да пропука „спойката” между Асен Блатечки и Катерина Горанова, както го направи Диляна, не се знае. Но щом двете не се дишат, значи наистина е имало нещо горещо между актрисата и бащата на детето на топ манекенката.