Като две капки вода: Срам за Азис, Джуджи го надмина!

Като две капки вода: Срам за Азис, Джуджи го надмина!
5 (100%) 1 vote

Победата в „Като две капки вода” бавно, но сигурно се измъква от пръстите на Костинбродския…самурай

В „Като две капки вода” снощи имаше какво да се види. Криско дочака своя звезден миг с труд, постоянство и чувство за хумор. Фицата изтърпя мъжки ласки в името на съвършения образ. Ненчо Балабанов пък след четирите триумфа пие горчивата чаша на посредствените оценки.

Истнските изненади на вечерта бяха две и то-абсурдни, видя kliuki.bg. Бедната, вечно засмяна пухкавелка Джуджи най-после получи истинска похвала за изпълнението си. Ко-водещата на Гала прави-струва, но поне актьорски влезе в кожата на Адриано Челентано (макар и с лицето на Христо Мутафчиев).

С лицето на Христо Мутафчиев, Джуджи докара донякъде Адриано Челентано

С лицето на Христо Мутафчиев, Джуджи докара донякъде Адриано Челентано

Всички твърде дълго се забавляваха на гърба на блондинката и тя очевидно го преживява добре. Снощи обаче получи комплименти, оценки различни от тройка и дори подкрепа от свидния си Фънки.

За беда на Азис, точно той беше този, комуто беше съдено да диша прахта на Джуджи. Кралят на попфолка стратира като категоричен фаворит. Сам говореше по интервюта, че се е отдал на „Като две капки вода” с едничката цел да го спечели. Предвид огромната му фенска маса, повечето дори бяха сигурни в победата му. Уви! Налага му се да се справя с жестоката конкуренция на Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и…собственото си безсилие!

Вместо горещата Жана Бергендорф, видяхме непоправимата Пеги Бънди от "Женени с деца"

Вместо горещата Жана Бергендорф, видяхме непоправимата Пеги Бънди от „Женени с деца“

Азис вчера се издъни, където можа. Бърка тоналности, текст, движения…Журито се чуди, чуди какво да го прави и в крайна сметка…му даде възможните най-ниски оценки. Само подкрепата на гореспоменатата маса от почитатели го спаси от тоталния резил да натиска пръв Бутона на късмета.

Хубавото в лошото за Азис е, че в „Две капки вода” среща верен поклонник! Димитър Рачков жалба-жали, че не го е срещнал по-рано, а Мария Игнатова се настанила в живота му…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар