Аня Пенчева и съпругът й Ивайло се радват на първият член от новото поколение на семейството си

Аня Пенчева съвсем скоро се върна от сгледа с избраника на дъщеря си Петя и хоп – вече е с нов социален статут.

Докато чака да й поискат ръката и да води хорото на сватбата на едничката си щерка, най-горещата жена в родния шоубизнес стана...баба, научи kliuki.bg. Карина Караньотова снощи с вълнение сподели за последователите си във Фейсбук:

„Тази нощ , малко след полунощ , се роди нашият Иво! С перфектните мерки: 3,550 кг. , 50 см. Нямам думи да опиша блаженството, което изпитвам. С голяма благодарност към всички, които ме подкрепяха. Страхотните и изключително търпеливи д-р Киров и акушерката Ева Белишка от 1 АГ Св. СОФИЯ. И с незаменимата помощ и спокойствие на дулата Олга Дукат.”karina Горещата щерка на Ивайло Караньотов известно време отлага майчинството в името на кариерата. След като забременя пък не спря да се подлага на екстремни преживявания като алпинизъм през зимата. Очаква се малкият Иво да бъде отгледан в семейните традиции в къмпингуването и опасните спортове!

Младият дядо Ивайло винаги през смях е обсъждал семейството си с Аня Пенчева: „Нейното дете е нормално, но моето и нашето – не са!”. Карина сподели преди месец, че татко й страшно се вълнува от раждането на първото си внуче. Бебчето подновява и неговото, и това на другия дядо име.

Мъникът със сигурност ще бъде много глезен и обожаван, и Аня Пенчева няма да му се сърди, че й вика „бабче”. Макар вечният сексимвол да се кълне, че внуци няма да бави, светлият пример на Катето Евро може да я накара да промени мнението си.

karina_

А Петя Дикова, която напоследък изглежда като абитуриентка, сигурно няма да се бави. Предвид, че любовта й очевидно е споделена и кариерата й върви успешно, нищо чудно да зарадва Аня Пенчева с неочаквана вест!