Наталия Симеонова: Най-после свалих първите си 7 кг от години! (описа точния си режим + тайна съставка)

Наталия Симеонова: Най-после свалих първите си 7 кг от години! (описа точния си режим + тайна съставка)
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова се бореше с наднорменото тегло в течение на години, докато накрая откри как да се отърве от него!

Лицето на обичаното „Предай нататък“ Наталия Симеонова има повод за щастие и гордост като това не се дължи единствено на факта, че отново се върна на екран. Водещата и бивша половинка на Денис Ризов с удоволствие се похвали с първите си свалени 7 килограма от няколко години насам.

„Като по-млада винаги съм била слаба, затова наднорменото ми тегло впоследствие срина самочувствието ми на жена. Какво ли не съм опитвала – диети, глад, но нищо не помагаше. В един период дори се бях отчаяла и реших, че ще си ходя пълничка. Именно затова сега съм толкова щастлива, защото най-сетне открих начин, по който действително килограмите се топят от тялото ми“, разкрива феята на любовта.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова с право е горда от постижението си, продължава напред

Наталия Симеонова започнала диетата на Виктория Бекъм и Бритни Спиърс, която е на почит сред звездите зад океана. А именно консумация на шейкове с кафяви водорасли. Лично Наталия Симеонова си ги поръчвала от чужбина, но обяснява, че кафяво водорасло под различни форми – дали шейкове, или таблетки, може да се намери и у нас.

„Кафявите водорасли имат в себе си голямо количество йод, а той е сред най-добрите вещества, които ускоряват метаболизма. Откакто го пия имам чувството, че горя калории и докато спя. Разбира се, съобразявам се много и с режима на хранене като гледам да спазвам поне основните правила – да се храня с малки порции, да пия много вода през целия ден и да не смесвам трудно взаимодействащи и разграждащи се храни“, споделя чаровната Наталия Симеонова.

Тя си признава, че човек би подтигнал три пъти по-бърз и видим ефект ако заедно с храненето, наблегне и на спорта като прави упражнения, тренира във фитнеса или просто прекарва голяма част от деня си в движение. На нея обаче не й оставало време за това, а и не била спортна натура.

Въпреки всичко това, въпросните 7 килограма с помощта на кафявото водорасло, тя свалила за по-малко от месец, което е един наистина перфектен резултат.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар