Роксана даде храна на интриганти да злословят още по неин адрес с единственото интервю, което даде по повод скандала от последната седмица

Роксана се забърка в още по-голяма каша с единственото интурвю, което даде по повод скандала, в който я забъркаха през последните дни.

Фолк-дивата миналата седмица изтрещя от обида във Фейсбук, видя kliuki.bg. Радващата се на прилична популярност млада певица беше набедена от неизвестни за любовница на Николай Бареков.

Скандалният политик, докато чакал втори син от Мария Календерска, я обгрижвал като царица. Осигурил й влизане в „Къртицата”. Погрижил се да получи смайващ хонорар, въпреки доброволното си напускане на формата. Дори бил баща на нероденото й дете.

Певицата възрази остро срещу обидите и заяви, че са дело на някой, комуто пречела с успешната си кариера. Официалната половинка на Николай Бареков – Мария пък се наложи да го оправдава в национален ефир. Бил единственият достоен опозиционер. За една седмица му преписвали четири афери, а в действителност се събуждал само до нея.

Историята тъкмо позатихна и се появи интервюто на Роксана за „Блясък”. Певицата пробва да защити нараненото си достойнство и това на семейството си. С доброволните си признания обаче допълнително наля вода в мелницата на интригантите.

roxana

Роксана сподели, че има какво да я свързва. Певицата с „Ники” били „изключително добри приятели”. За известно време в кариерата й оказвал голяма помощ. Спонсорирал неин клип, но това се знаело – на предизборните му концерти публично му благодарила за щедростта.

Че Бареков е заклет фен на чалгата не е тайна. Той е един от малцината, който не се срамува да признае пристрастието си към по-лекия жанр. Щедростта му обаче може да бъде тълкувана нееднозначно, а това може да разруши дори много „доброто му приятелство” с Роксана.