Християн Гущеров е на път да осъзнае, че е направил най-голямата грешка в живота си със сватбата с Мария!

Пухкавият Християн Гущеров, когото невестата му Мария Гущерова умилително нарича "Мечо" започна да осъзнава, че сватбата е била най-голямата грешка в живота му. Това разкриха близки до клана Гущерови и шокираха с вестта, че вероятността бракът на Мария и Християн да се окаже по-кратък от очакваното, е огромна.

Причината за това не е изневяра от нечия страна, нито прекалените харчове и глезотии на пайнерката, а нещо много по-сериозно. И то удря Хриси там, където най-силно го боли - а именно бъдещия наследник. Рискът "Мечо" да си остане татко само на приказки и единствено за малката Марая става все по-голям.

[caption id="attachment_339835" align="alignright" width="300"]Мария Мария хвана Гущеров в брачния капан, но "забрави" да му спомене за проблема си[/caption]

Защото едва наскоро той установил, че Мария му е спестила основната истина преди брака им - тя не може да зачева по естествен път и дори имала редица проблеми с ин витрото при бременността си с Марая.

Припомняме, че докато Марая се появи на бял свят, Мария и Димитър Андонов минаха през куп перипетии, обикаляйки клиники по ин витро у нас и в чужбина. След първото раждане лекарите предупредили Мария, че не е изключено и дори е много вероятно Марая да бъде единственото й дете, разкриват близки до заралийката.

"Християн е наистина бесен на Мария, но не защото тя може и да не забременее отново, а защото не беше напълно откровена с него, преди сватбата им. Получи се така, сякаш иска първо да го улови в мрежите си, а тогава да му каже всичко - пред свършен факт. Само че в 21 век свършен факт няма, а разводът става мигновено", коментират близки до сина на олигарха Добромир Гущеров.

Притеснена и силно изплашена за брака си, тези дни Мария даде поредното си интервю, в което продължи да твърди, че иска да роди наследник на съпруга си и че това ще стане чрез ин витро процедура. Друг е въпросът, че отклони решението си чак за есента, тъй като имала множество работни ангажименти, които не можела да отмени.

Каква и къде точно е истината в случая, със сигурност ще разберем доста преди посочения от Мария Гущерова срок.