Чашата преля: Виж как Наско „нахрани“ Антония! (устатата булка онемя след шокиращите му думи)

Чашата преля: Виж как Наско „нахрани“ Антония! (устатата булка онемя след шокиращите му думи)
5 (100%) 3 votes

Антония и Атанас от експериментното „Женени от пръв поглед“ преживяха първия си истински скандал, защото на него вече му писна!

Феновете на гледаното „Женени от пръв поглед“ най-сетне ще се разнообразят от редовите скандали и препирни между Гери и Георги, за да се „насладят“ на сеира от първия истински скандал между „идеалните“ на пръв поглед Антония и Атанас. При това разиграл се в присъствието на свещеник.

Откакто се венчаха по време на първата си среща очи в очи в „Женени от пръв поглед“, Антония и Атанас не спираха да демонстрират любов, привързаност и страст, които с течение на времето изглеждаха все по-преекспонирани, отколкото истински. Още повече, че младата булка редовно пили нервите на кроткия си съпруг, а той продължаваше да си трае ден след ден.

Женени от пръв поглед

Най-влюбената двойка от „Женени от пръв поглед“ е в криза

Ето че и търпението на Атанас Хаджийски обаче си има своите граници и днес той буквално ще „нахрани“ половинката си, заради поредните й упреци и нравоучения. А устатата иначе Антония Първанова ще онемее от шока след думите на партньора си в живота.

Скандалът тръгва оттам, че Наско има проблеми в работата, които обаче не споделя с жена си, за да не я натоварва. Усетила, че той крие нещо от нея, Антония Първанова се превръща в истинска разярена тигрица, която допълнително натяга положението на Наско като се нахвърля отгоре му с размахан пръст.

„Писна ми! Как не разбираш, че ме задушаваш?! Постоянно ми крещиш, но вече не съм длъжен да те търпя. И ако не ти харесва да бъдеш с мен, ако смяташ, че не съм мъж на място, то по-добре да се разделим. Да, ще си тръгна – това ли искаш?!“, повиши за първи път тон Атанас Хаджийски на Антония Първанова, която остана като гръмната с двуцевка от упор.

За жалост или за щастие, кавгата между двамата се разрази пред свещеника в „Женени от пръв поглед“, който в крайна сметка успя да ги укроти и да успокои страстите. Какво ще стане оттук насетне обаче и дали Антония и Атанас ще съумеят да се справят с проблемите и да останат заедно, ще установим по-насетне в „Женени от пръв поглед“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чашата преля: Виж как Наско „нахрани“ Антония! (устатата булка онемя след шокиращите му думи)”

  1. Nadq

    апр. 28. 2015

    Nasko,ostavi tova chidovihte!!Tq e Edna bolna moma!!Namerila che primerila!!Ne pozvolqvai na nikoi date promenq!!Tq ima nyjda ot pulna promqna!!

Добавете коментар