Антония и Атанас от експериментното "Женени от пръв поглед" преживяха първия си истински скандал, защото на него вече му писна!

Феновете на гледаното "Женени от пръв поглед" най-сетне ще се разнообразят от редовите скандали и препирни между Гери и Георги, за да се "насладят" на сеира от първия истински скандал между "идеалните" на пръв поглед Антония и Атанас. При това разиграл се в присъствието на свещеник.

Откакто се венчаха по време на първата си среща очи в очи в "Женени от пръв поглед", Антония и Атанас не спираха да демонстрират любов, привързаност и страст, които с течение на времето изглеждаха все по-преекспонирани, отколкото истински. Още повече, че младата булка редовно пили нервите на кроткия си съпруг, а той продължаваше да си трае ден след ден.

[caption id="attachment_339840" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Най-влюбената двойка от "Женени от пръв поглед" е в криза[/caption]

Ето че и търпението на Атанас Хаджийски обаче си има своите граници и днес той буквално ще "нахрани" половинката си, заради поредните й упреци и нравоучения. А устатата иначе Антония Първанова ще онемее от шока след думите на партньора си в живота.

Скандалът тръгва оттам, че Наско има проблеми в работата, които обаче не споделя с жена си, за да не я натоварва. Усетила, че той крие нещо от нея, Антония Първанова се превръща в истинска разярена тигрица, която допълнително натяга положението на Наско като се нахвърля отгоре му с размахан пръст.

"Писна ми! Как не разбираш, че ме задушаваш?! Постоянно ми крещиш, но вече не съм длъжен да те търпя. И ако не ти харесва да бъдеш с мен, ако смяташ, че не съм мъж на място, то по-добре да се разделим. Да, ще си тръгна - това ли искаш?!", повиши за първи път тон Атанас Хаджийски на Антония Първанова, която остана като гръмната с двуцевка от упор.

За жалост или за щастие, кавгата между двамата се разрази пред свещеника в "Женени от пръв поглед", който в крайна сметка успя да ги укроти и да успокои страстите. Какво ще стане оттук насетне обаче и дали Антония и Атанас ще съумеят да се справят с проблемите и да останат заедно, ще установим по-насетне в "Женени от пръв поглед".