Ади съкруши Борис Солтарийски с признание, което ще го преследва цял живот

Ади съкруши Борис Солтарийски с признание, което ще го преследва цял живот
5 (100%) 2 votes

Борис Солтарийски не иска да повярва, че Аделина не му е казала цялата истина!

Още не е изминала цяла година от встъпването им в брак и вече измамите във взаимоотношенията им започнаха да лъсват една по една. Оказва се, че Аделина не иска второ дете, но не само в момента, а изобщо. Красавицата е скрила това по време на връзката им и едва месеци след бракосъчетанието е изплюла камъчето.

Борис Солтарийски трябваше да изтърпи първата лоша вест след брака си

Борис Солтарийски трябваше да изтърпи първата лоша вест след брака си

Истината изплувала съвсем случайно. Двамата с Борис Солтарийски се разхождали в столичен мол, когато видели магазин за бебета. Певецът веднага изявил желание да купи нещо за щерка им, но когато станало въпрос, че някой ден може да имат и момченце, Ади шокирала мъжа си с признание, че не желае повече да ражда.

Kliuki.bg припомня, че Борис Солтарийски се венча за неотразимата красавица Аделина Димитрова в началото на миналия август. Малко след това им се роди и детето, което двамата очакваха с трепет. Има слухове, според които до сватба се е стигнало само заради бременността на Ади. Истината обаче е, че двойката беше безкрайно щастлива и преди това. Борис може да бъде горд, че Аделина предпочете него пред началника му Слави Трифонов, който в началото също й беше хвърлил око. Хубавицата даже си смени фамилията след сватбата и вече е Солтарийска. Това е огромен жест в днешно време, защото все по-малко са тези жени, които взимат фамилното име на своя съпруг.

„Няма съмнение, че са лудо влюбени. Борко беше доста разюзден ерген дълго време, но Ади го вкара в релси. Сега е обикновен съпруг, който само чака нощем да остане със семейството си.” – споделя близък приятел на двойката.

В момента обаче Борис Солтарийски бил бесен, тъй като не е подозирал изобщо, че няма да има още едно дете. Жена му го обрича на това, въпреки че той обожавал децата и искал да има поне 3-4.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар