Аня Пенчева бе раздвоена в чувствата си след раждането на доведеното й внуче

Известната и много красива актриса Аня Пенчева не знаеше как точно да се чувства след раждането на своя доведен внук Иво. Бебето се появи на този свят днес, както писахме по-рано. Майка му Карина Каньотова е доведената щерка на Пенчева. Двете никога не са имали типичните отношения между мащеха и доведено дете, заради което Аня много се е зарадвала на бебето в живота на семейството. Това обаче само й е напомнило, че нейната родна дъщеря Петя вече е над 30 г., а още няма нито дете, нито мъж.

[caption id="attachment_339878" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева на седмото небе, но иска същото и за Петя Аня Пенчева на седмото небе, но иска същото и за Петя[/caption]

"Много съм радостна, защото Кари чакаше този миг толкова дълго. Като я гледам с бебето, едва сдържам своите сълзи на умиление. Ивчо ще бъде мой внук, чувствам го като такъв, въпреки че нямаме кръвна връзка. Не мога обаче да не се замисля и за родно внуче. Искам същото щастие за Пипи и нямам обяснение какво се случва там, тя е прекрасна, а мъжете са луди явно." - споделя Аня Пенчева.

Чаровната Петя Дикова не крие желанието си да създаде семейство, но интересното е, че до момента така и не е срещнала подходящ мъж. За 15 години ходене по срещи Пипи така и не създде сериозна връзка, което е наистина шокиращо. Повечето мъже я използвали единство за "по един път", след което изобщо не се обаждали.

"Пипи преживя много. Сега има вече доведен племенник, с когото ще си играе много. Тя обожава всички деца. Дано да я видим в най-скоро време с някое такова човече, което да е нейна плът и кръв," - коментират близки до семейство Дикови.

Както Аня Пенчева, така и Сашо Диков чакат с нетърпение новини за личния живот на Петя. Kliuki.bg им пожелава скоро Пипи да ги зарадва!