Кротката Ани Вичева сервира на Зуека новина, която го постави пред свършен факт!

Васил Василев - Зуека място не може да си намери от няколко дни насам, след като голямата му любов в лицето на Ани Вичева го сюрпризира с неочакваното си и абсурдно според комика решение. Това разкриха близки до водещия на "Господари на ефира" и "Като две капки вода".

Кротката и тиха до днес Анна Вичева решила да зареже бебето си, за да се върне към социалния живот като започне работа. Тя заявила на Зуека, че вече не издържа и й било писнало да седи по цели дни сама с детето вкъщи, докато животът около нея тече под пълна пара.

[caption id="attachment_339894" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека не приема решението на Ани, което дори не било обсъдено с него[/caption]

"Полудявам. Имам чувството, че ще затъпея ако продължавам и още ден така. Не ставам за майка и домакиня, искам да работя", отсякла Ани Вичева. Според Зуека, в това нямало да има нищо лошо, ако половинката му се радвала на истинска и добре платена работа. Каквато обаче тя нямала.

Ани Вичева се заела за бачка почасово при нейна приятелка, а грижите за малкия бебок останали на плещите на таткото. Васил Василев - Зуека обаче изнемогва, тъй като работата му е адски натоварена, а покрай репетициите и помощта в шоуто "Като две капки вода" той бил адски зает.

"Какво се получи на практика - не стига, че Зуека работи като вол и изкарва, не основната част, а буквално целия семеен бюджет, ами сега се превърна и в бавачка, защото жена му решила да си вее байрака. Двамата имаха доста пререкания по въпроса, но Ани така и не пожела да отстъпи. Заинати се като магаре и това беше - тръгна да работи. Не питайте как се оправя Васко в оммента", коментират приятели на Зуека.

От няколко дни всеки ден, преди да отиде на работа, Зуека водел бебето на разходка, екипиран с голям сак с храни, пелени и прочие, след което понякога го взимал със себе си в телевизията, а друг път тичал през глава, за да го остави на родителите на Ани.

Колко ще продължи тази одисея обаче и докъде ще продължи пропукването в идилията на Зуека и Ани Вичева, май скоро ще узнаем.