Яна Димитрова реши да покаже на съперниците си кой командва парада по отношение на Петко Димитров!

Съпругата на Петко Димитров - Яна Димитрова, която доскоро кротко си стоеше у дома в грижи за бебето Доменик или работеше в новата си танцова школа, напомни за себе си с шокиращо разкритие. Думите й накараха самия Петко Димитров да онемее, тъй като целта на танцьорката бе да покаже на съперниците си кой командва парада.

След няколко скандала със съпруга й, породени от неистовата й ревност, бившата Яна Акимова реши да си отвори устата. Припомняме, че напоследък тя често пилеше нервите на клубния бос с упреци относно близките му работни отношения с Яна Маринова и Елен Колева за шоуто "И аз го мога".

[caption id="attachment_339899" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Яна Димитрова показа на съперниците си, че Петко Димитров е изцяло неин[/caption]

За да скърши крилцата и надеждите най-вече на позорно зарязаната златотърсачка Елен Колева, Яна Димитрова изби рибата с признание за бурните си интимни ласки с Петко Димитров. Запитана как е успяла да отслабне след раждането си, Яна Димитрова това и чакаше.

"Не съм пазила диети или друг режим на хранене. Просто работя и танцувам много в школата си, а вечер с Петко се отдаваме на доста горещи и диви приключения. Мъжът ми е още по-разпален и привлечен от мен от преди, а отношенията ни са повече от прекрасни", разбъбри се Яна Димитрова, без някой да я попита за това.

Близки до семейството разкриха, че Петко Димитров бил меко казано шокиран от публичната и твърде лична изява на благоварната му, тъй като я познавал и харесвал като сдържана и сериозна жена. "Петко не обича да говори за личния си живот и с Яна от самото начало се бяха разбрали за това. Ошашави се като научи какви ги е плещила, но разбира се, причината за това му е напълно ясна", коментират приятели на бизнесмена милионер.

Предстои да видим дали хвалбите на Яна към Петко ще накарат конкуренцията да се отдръпне от него, или напротив - ще я настърви още повече за атака.