Кремена изригна: Не позна, мила! Взимай си парцалите и на село (Маги опра пешкира от скандала)

Кремена изригна: Не позна, мила! Взимай си парцалите и на село (Маги опра пешкира от скандала)
3.9 (77.5%) 8 votes

Кремена Халваджиян бясна, както никога досега, а Маги Халваджиян се чувства като главния виновник!

Нечуван скандал разтресе дома на Маги и Кремена Халваджиян, когато съпругата на арменеца изригна така, както никога досега. След толкова години брак, дългогодишната и вярна половинка на Маги Халваджиян се почувства застрашена и се зае да брани семейството и любовта си като същинска тигрица. Това разкриха близки до стилистката.

Причината за гнева на Кремена е напълно основателна, тъй като научила за мераците на напористата и амбициозна Жана Бергендорф към мъжа й. Припомняме, че преди няколко седмици новината за флирта на Жана Бергендорф с Маги Халваджиян разбуни духовете из светските среди на столицата. Към днешна дата обаче червенокоската започнала да го раздава все по-самоуверено.

Маги Халваджиян

Кремена доказа, че знае как да се бие за Маги Халваджиян ако се наложи

„Жана си е набелязала Маги още от края на миналия „Х Фактор“ и няма да се спре пред нищо. Жените като нея успяват не само с таланта си, който тя определено притежава, но и с далеч по-сигурни козове. Жана е болезнено амбициозна, а в Маги вижда не само чаровен мъж, но и врата към истинската слава“, разкриват близки до Кремена Халваджиян.

Ден преди последния концерт на „Като две капки вода“ между Кремена Халваджиян и певицата се разразил бесен скандал в гримьорната. Без да губи много от ценното си време, съпругата на продуцента дала на Жана да разбере коя е кралицата и коя „слугинята“ в арменското царство, след което затръшнала вратата и изхвърчала разгневена от мястото.

„Не позна, мила! Тук вече не позна. Грешен ход. Събирай си парцалите и на село!“, само тези думи чухме от Кремена, преди да си тръгне. А какво още са си казали, един Бог знае“, разказват свидетели на сцената между двете жени.

Може би затова лицето на Жана Бергендорф бе така пребледняло и навъсено като буреносен облак по време на целия концерт, та чак до края. Дори зрители проявиха любопитство да разберат какво се е случило с Жана, за да е толкова тъжна и унила след прекрасното изпълнение. А ето кое се оказа „ключът към бараката“.

Самият Маги Халваджиян не се е намесвал в кавгата между двете, но източници подшушнаха, че по-късно именно той е бил този, който опрал пешкира за целия цирк.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Кремена изригна: Не позна, мила! Взимай си парцалите и на село (Маги опра пешкира от скандала)”

  1. соня георгиева

    апр. 29. 2015

    Кремена и тоова ще мине мъжът ти те обича това ти казва жена на 68 години…причата и това ще мине…. е вярна….

  2. Mario Borisov

    апр. 29. 2015

    DO MADAM-GEORGIEVA-POHVALNO ZA NAPISANOTO OT VAS…MNOGO RIADKO DA SE PISHE NESHTO POZITIVNO I MADRO ZA KOETO VI POZDRAVIAVAM….PREKRASNO SEMEISTVO SA I NEKA DA SI OSTANAT TOLKOVA VLUBENI..OSTANALOTO E ZAVIST I NISHTO VIARNO S ISTINATA…..BADETE ZDRAVA SONIA

Добавете коментар