Кремена Халваджиян бясна, както никога досега, а Маги Халваджиян се чувства като главния виновник!

Нечуван скандал разтресе дома на Маги и Кремена Халваджиян, когато съпругата на арменеца изригна така, както никога досега. След толкова години брак, дългогодишната и вярна половинка на Маги Халваджиян се почувства застрашена и се зае да брани семейството и любовта си като същинска тигрица. Това разкриха близки до стилистката.

Причината за гнева на Кремена е напълно основателна, тъй като научила за мераците на напористата и амбициозна Жана Бергендорф към мъжа й. Припомняме, че преди няколко седмици новината за флирта на Жана Бергендорф с Маги Халваджиян разбуни духовете из светските среди на столицата. Към днешна дата обаче червенокоската започнала да го раздава все по-самоуверено.

[caption id="attachment_339907" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Кремена доказа, че знае как да се бие за Маги Халваджиян ако се наложи[/caption]

"Жана си е набелязала Маги още от края на миналия "Х Фактор" и няма да се спре пред нищо. Жените като нея успяват не само с таланта си, който тя определено притежава, но и с далеч по-сигурни козове. Жана е болезнено амбициозна, а в Маги вижда не само чаровен мъж, но и врата към истинската слава", разкриват близки до Кремена Халваджиян.

Ден преди последния концерт на "Като две капки вода" между Кремена Халваджиян и певицата се разразил бесен скандал в гримьорната. Без да губи много от ценното си време, съпругата на продуцента дала на Жана да разбере коя е кралицата и коя "слугинята" в арменското царство, след което затръшнала вратата и изхвърчала разгневена от мястото.

"Не позна, мила! Тук вече не позна. Грешен ход. Събирай си парцалите и на село!", само тези думи чухме от Кремена, преди да си тръгне. А какво още са си казали, един Бог знае", разказват свидетели на сцената между двете жени.

Може би затова лицето на Жана Бергендорф бе така пребледняло и навъсено като буреносен облак по време на целия концерт, та чак до края. Дори зрители проявиха любопитство да разберат какво се е случило с Жана, за да е толкова тъжна и унила след прекрасното изпълнение. А ето кое се оказа "ключът към бараката".

Самият Маги Халваджиян не се е намесвал в кавгата между двете, но източници подшушнаха, че по-късно именно той е бил този, който опрал пешкира за целия цирк.