Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" преживяват изключително тежки моменти!

Чувствата, настроенията и обратите в "Женени от пръв поглед" се менят с бясна скорост, но нетърпимостта и скандалите между Гери и Георги не са нищо пред огромната болка на Антония и Атанас. Вечно усмихнатата и позитивна Антония Първанова е съсипана и не спира да плаче след трагедията на половинката си Атанас Хаджийски. Това разкриха близки на момичето.

От екипа на "Женени от пръв поглед" също са нащрек и под тревога, готови да помогнат с всичко, което могат при първа необходимост. Защото състоянието на кроткия и всеотдаен Наско не на шега изплаши всички.

[caption id="attachment_339920" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Страх в "Женени от пръв поглед" - Наско силно изплаши Антония[/caption]

Припомняме, че в епизода снощи Наско сам разкри пред съпругата си и камерите, че преди да срещне Антония, не му се живеело повече. И шокира с думите, че е обмислял да се удави. "Исках да оставя на сестра си всички спестени пари, които имам, за да си има нещо от мен. А аз бях решил да се удавя. Нищо не ми спореше, не виждах смисъл и защо да живея", с просълзени очи сподели Атанас Хаджийски на Антония Първанова, която остана като попарена от ужас.

Причината за състоянието на Наско е кончината на обичната му баба, която го отгледала от малък и била повече от майка за него и сестра му. А чувствителният и раним Атанас така и не успял да се справи със загубата й месеци наред.

"Ти си ми единствената опора и смисъл в този свят. Ако не бях те намерил, можеше и да не съм жив", повтарял на няколко пъти Атанас Хаджийски на Антония, разказват приятели на продавачката.

Точно тази отчаяност и песимизъм на Наско обаче силно изплашили Тони, която и до ден днешен се страхува как ще реагира съпругът й ако двамата се скарат, или ако тя реши, че не са един за друг. "Надяваме се помежду им наистина да има любов, защото в противен случай всеки нормален човек на мястото на Тони би се уплашил и може би би се отдръпнал от отсрещния", смятат нейни познати.

Между Антония и Атанас обаче поне досега нещата вървят добре и в "Женени от пръв поглед" двамата са истински свързани, което е огромен късмет и най-вече за Наско - момчето си заслужава щастието.