Коцето не може да излезе на глава с ревнивата си съпруга, която макар и бременна, виси с него в кръчмите до сутринта!

Коцето нямаше много време да се порадва на щастието си, че двамата със сладката му съпруга Надя отново ще стават родители. След като семейството обяви преди седмица, че блондинката е бременна и то вече в петия месец, проблемите на Константин започнаха.

Вместо да си седи у дома или да излиза с приятелки в нормално време, за да се пази и грижи за бъдещия им наследник, Надя буквално откачила. Много бременната симпатяга си "хванала корема" и започнала да върви след Коцето всяка вечер. Явно от бременността емоциите и нервите на Надето ескалират, тъй като тя се превърнала в невиждана досега ревнивка.

[caption id="attachment_339925" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето лудна - Надето го следва като куче навсякъде[/caption]

"Постоянно виси в кръчмите. Където отиде да пее Коцето, Надя е след него като кученце. Вярно, въздържа се и не пуши, нито пие алкохол - може би само по чашка вино понякога, но виси в задимените помещения до сутринта. Как не се изморява с този корем, не знаем, но на няколко пъти ставаме свидетели на кавги между нея и Коцето", разкриват очевидци на случващото се.

Разприте между Коцето и Надя винаги били породени от убеждението на певеца, че мястото на бременната му жена и неродено бебе е навсякъде другаде, но не и при пияните мераклии в кръчмите. Русокоската обаче си оставала непреклонна и не мърдала от масата, докато благоверният й не реши да си тръгва.

[caption id="attachment_339926" align="aligncenter" width="300"]Бременната съпруга прекарва цели нощи в задимените кръчми сред пияници Бременната съпруга прекарва цели нощи в задимените кръчми сред пияници[/caption]

"Държи го на къс повод, Коцето не може да шавне, горкият. Това жените като забременеят и наедреят наистина стават страшилища. Да ражда един път, че да се свършва и човекът да си поеме въздух", смеят се приятели на Константин, които редовно го подкачали за ревнивата му съпруга.

Иначе, както личи и от снимките, Надето си е все така хубава, както и преди бременността. Което кара все повече близките й да й подшушват, че ще роди момче - ако било момиче, щяло да "открадне от красотата й".