Радина Кърджилова е направо неузнаваема

Актрисата Радина Кърджилова е изпаднала в най-драматичната си роля. Само че това не е заради участие в нов филм, тревожат се близките й. Те буквално са потресени от външния вид на любимата си дъщеря. И има защо! Понеже младата актриса буквално е заприличала на клошарка. И на анорексичка едновременно. Скулите й са изпъкнали, лицето й има нездрав цвят, очите й са хлътнали. Но най-тревожно е облеклото на хубавицата, пише в. „Гaлepия“.

Тя изглежда раздърпана като бездомница. Визията й говори, че заплатата й е недостатъчна за нови дрешки. Красавицата е изловена от папараци в градската градина заедно със свои приятелки, които също като нея не се открояваха с маркови тоалети или поне прилично облекло. Снимките й обиколиха нета, а фейсбукари се надпреварваха да коментират, че любимката им сякаш е загубила всякакво чувство за стил и естетика.

[caption id="attachment_339931" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова плаши с вида си Радина Кърджилова плаши с вида си[/caption]

След като се настанили на пейката в градинката, Радина не свалила телефона от ухото си. Тя непрекъснато говорила по него, без да обръща внимание на дружките си, а тона й не бил изобщо от най-мекия. Според приятелките й актрисата водила поредния разгорещен спор с любимия си Деян Донков или просто двойката си вдигала поредния скандал, от разстояние, научи Kluiki.bg.

А причината Радина да изглежда така е заради връзката й с Деян, предполагат и нейните близки. Радина Кърджилова и Деян Донков нямат мирна и спокойна връзка, тя е белязана с много напрежение и скандали. Отношенията между двамата са повече от сложни и болезнени. Всички от гилдията знаят, че любимия я налага често, с и без повод, въпреки че Радина непрекъснато отрича гаджето й да я тормози физически.

Напрежението между влюбените актьори е отдавна, а личните им свади на публични места често са изправяли на нокти тези, които са присъствали на тях. С обтегнатите им отношения били наясно и най-близките на Радина Кърджилова, но тя винаги заявявала, че двамата са лудо влюбени. „Ето до къде я докара това”, клатели обезпокоително клатели глава те, но вироглавата актриса така и не искала да чуе за раздяла.