Куини Алис на Благо Георгиев не спира да реве и да се тръшка

Куини Алис е изпаднала в отчаяние заради решението на Благо Георгиев. Футболистът в прав текст й заявил, че иска да се разделят. Оттогава 19-годишната моделка не спирала да се тресе от рев, че шавливият футболист ще я зареже точно преди бала. Двамата демонстирараха любовта си непрекъснато, като афишираха общите си почивки из тузарски дестинации и постоянно позираха колко много се обичат, пише Слава.

За неспособността на Благо да се задържи трайно с една жена се говореше непрекъснато, както и за легендите около това колко хубавици е вкарал в леглото си ритнитопковеца. Неумението му да си държи гащите затворени завинаги затръшна вратата към семейното му ложе с Христина Витанова и разби годежа на Ицо Стоте манекенки с Биляна Евгениева. Двамата с танцьорката изкараха също много кратка и бурна любов.

[caption id="attachment_339934" align="alignright" width="300"]Приказката свърши! Благо Георгиев би шута и на Куини! Приказката свърши! Благо Георгиев би шута и на Куини![/caption]

Но на нападките срещу него младото му гадже написа на страницата си в социалната мрежа, че футболиста изневерявал на предишните си приятелки, защото дотогава е нямал до себе си жена, която да го обича така, както само тя умее. Явно и младата моделка също не успя в тази непосилна задача.

Това, че двойката е пред разпад говори и от активността на Благо Георгиев във Фейсбук. Той вече е нон-стоп в социалната мрежа, като харесва провокативни снимки на знойни хубавици, а отдолу им изпраща закачливи коментари, разбра и Kluiki.bg.

Ясно като бял ден е, че играчът на руския тим „Амкар Перм” се е наситил на младото си гадже. Двамата се задържаха доста дълго, според възможностите на плейбоя футболист да остане верен толкова време на една жена. Благо и Куини мачкаха чаршафите повече от година. Но наскоро той признал пред приятели, че разликата във възрастта си оказва своето влияние. А и Куини Алис не само била безкрайно задушаваща, искала цялото внимание да е само на нея, пък и му вдигала чутовни скандали на ревност. Е, причини много, а истината е, че Благо Георгиев просто не може да остане верен!