Мадона успя да преоткрие себе си на доста късен етап от живота

Поп иконата за мнозина Мадона мина през какви ли не любовни авантюри, но едва ли някой предполагаше, че досега повечето мъже в неиния живот са били не особено похватни що се отнася до физическата проява на любов. Едва сегашният възлюбен на певицата успява да й достови съвършени удоволствия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339939" align="alignright" width="300"]Мадона най-после е истински удовлетворена в любовта Мадона най-после е истински удовлетворена в любовта[/caption]

Мадона може да е на 56 години, но това въобще не й пречи по някакъв начин да върти любовни ласки с мъж под 30-те години. Фотомоделът Андреа Денвър бил невероятен в леглото и накарал певицата да преоткрие светове, за които не е и мечтала преди.

[caption id="attachment_339940" align="alignleft" width="300"]Това е новият на великата Мадона Това е новият на великата Мадона[/caption]

Очевидно изпълнителката на Like a prayer има усет за мъже, понеже самата тя му хвърли око първа, споделяйки във Фейбук, че би била с него. Станала вече публично достояние, ситуацията около Мадона и Андреа премина в своя естествен ред и двамата действително започнаха любовни взаимоотношения.

"Когато съм с него, просто нямам нужда от нищо друго. Той е съвършен, просто невероятен. Не знам с какви мъже съм била досега, но явно за нищо не са ставали. Едва Андреа ми показа що е то истински любовен контакт." - споделя с усмивка на лице 56-годишната Мадона.

Думите й са удар по честта и на Шон Пен, за когото беше омъжена няколко години. Явно актьорът не е чак толкова уникален в леглото, както се говори. Разбира се, всяка жена има нужда от различни неща, но едва ли на някой мъж, особено така известен като Шон, би му било приятно да чуе, че за нищо не ставал.

"Изобщо не ме притеснява разликата във възрастта. Тя може да е на 56 г., но повярвайте му, тялото й е по-красиво от на всички жени, с които някога съм бил. Луд съм по нея." - твърди Андреа Денвър.