Слави Трифонов не е от щедрите шефове, въпреки че бизнесът му върви отлично

През последните 15 години Слави Трифонов се превърна от обикновен шоумен в милионер. Това обаче явно не е повлияло на щедростта му, защото подчинените му взимали съвсем обикновени заплати, научи Kliuki.bg. Дългия увеличава парите на персонала си изключително рядко, и то с микроскопични суми. Докато Слави слагал в джоба си по над 20 бона месечно, идващи от различни предавания, на които е продуцент, "Ку-ку бенд" и останалите в екипа получавали хонорари между 1000 и 3000 лв.

[caption id="attachment_339943" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не е никак щедър към подчинениете си Слави Трифонов не е никак щедър към подчинениете си[/caption]

"Хората смятат, че щом са известни, със сигурност са богаташи. При музикантите, певците и балерините на Слави няма такова нещо. Да, имат висок стандарт, но само дотам. Изобщо не са станали богаташи, за разлика от шефа си." - твърди източник на Kliuki.bg.

Слави Трифонов забогатя сериозно от много шоута, които продуцира. Като се започне от основния му проект "Шоуто на Слави" и се мине през "България търси талант", "Гласът на България" и още много други. Въпреки че "Ку-ку бенд" го следват неотлъчно, заплатите им не се увеличават особено много. Дори всички в екипа му все още работели на граждански договор, за да може шоуменът да спести пари от социални осигуровки.

И докато Слави Трифонов тъне в богатство, китаристът Цветан Недялков дори се чуди как да изхранва семейството. Няма шега. Въпреки че парите, които Слави му дава, са предостатъчно за българските стандарти, Цецо развива успоредно успешен бизнес с банички. Той притежава баничарница, която му носела солидни доходи. Просто музикантът бил затънал в дългове по банки и заради това се принудил да работи и друго.

"Всички ядем от баничките на Цецо. Много са вкусни и засищат за дълго. Много се радваме, че успява бизнесът му. Хубаво е човек да припечелва и допълнително." - споделя човек от екипа на шоуто.