Джейми Дорнан може да побърка фенките и с благоприлична снима по официален костюм и домино

Джейми Дорнан спря дъха на поклонниците на Крисчън Грей с благоприлично фото и триумфира като най-сексапилния мъж на планетата!

jamie dornan

Красивият ловец Греъм, който гледахме в „Имало едно време”, показа по-голяма смелост и характер от Чарли Ханъм. Блондинът отказа ролята на Кръсчън Грей, уплашен от хейтърската атака. Джейми Дорнан от първия ден на кастинга вярвал, че главната роля в „50 нюанса сиво” ще е негова.

jamie dornan jamie dornan_ Въпреки мнението на официалната критика, милиони по света полудяха не само по трилогията, но и по филма. Джейми Дорнан вече е милионер, благодарение на Кръсчън Грей, най-желаният мъж на планетата и доказателство, че на една жена й трябват фантазии, вместо празни приказки.

jamie dornan 2 Втората част на поредицата ще излезе след година, но от звездата от „50 нюанса по-тъмно” пусна кадър от снимките, който побърка почитателките. Крисчън Грей в класически костюм и домино въздейства дори по-силно от Джейми Дорнан по слипове на Келвин Клайн.

В престижната класация по сексапил намериха място и:

50shades_glamour_23apr15_pr_bb_1080x720

Зак Ефрон – миналогодишният победител стана №2. zak efron Веднага след него се нареди Хари Стайлс от "Уан дайрекшън". -hari-stajls Догодина обаче очаквайте един латинос да се набута в челната тройка. Испанският модел Диего Баруеко е за първи път в класирането, но вече на четвърто място.

Любопитното е, че четиридесетгодишният вече Дейвид Бекъм още е женски блян. Съпругът на Виктория може да е на шеста позиция, но никой не отрича татуираният символ на метросексуалността все още го бива!

Тази гbekamодина (а и изглежда и следващите две-три) обаче са под знака на „50 нюанса...” и кралят на камшиците и възелите – Джейми Дорнан!