Жени Калканджиева винаги е била силна жена, но състоянието й към днешна дата изплаши Тачо!

Какво става с Жени Калканджиева?! Този въпрос си задават близките и приятели на шестата по хубост в света, а бившият й съпруг Стефан Манов - Тачо дори се прибра у дома, притеснен за състоянието й. Което се влошава с всеки изминал ден, разкриха близки до обкръжението на хубавицата.

Проблемът на Жени Калканджиева, за щастие не се оказа здравословен, а психически, което обаче също е опасно. След дългогодишните скандали, изневери и разправии с Тачо, когото Жени обожаваше, красавицата се сринала тотално. А мигът, в който Тачо напуснал общия им дом по нейно лично настояване, бил преломен за нея.

[caption id="attachment_339997" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева е силна, но все пак е жена, срина се след раздялата с Тачо[/caption]

"Жени изпадна в тотална депресия. Винаги е тъжна, сякаш нищо не я вълнува и интересува. А най-показателното е, че занемари външния си вид, което за нея досторо бе просто невъзможно. Красотата на Жени е свързана с работата и, не толкова със суетата. Все пак тя е лице на модна агенция и бивша Мис България. Състоянието й обаче е такова, че едва ли не е готова да зареже всичко и да си седи вкъщи на дивана отчаяна", разказват близки до участничката в последния Вип Брадър.

Разбира се, познатите на Жени Калканджиева обвиняват до един Стефан Манов за това, че единствено по негова вина тя е достигнала до подобен тежък нервен срив. И въпреки че двамата се разделиха официално, Тачо преди броени дни пожелал отново да се върне в общия им дом, за да помогне на жена си да се справи с положението.

"Тачо е пълен пуберитет, но не може да му се отрече, че по свой си начин още обича Жени и му пука за нея. Нейна бе основната грешка в този брак, защото се влюби и се ожени за далеч по-млад от нея мъж. Какво си е мислила - че ще й бъде верен ли?! Докога?! Нормално е Тачо да се загледа по млади хубавици и да изневерява, та той още не е пораснал достатъчно", коментират близки до звездното семейство.

Те все пак се надяват, че сега, когато Стефан Манов отново е до съпругата си и детето, двамата ще съумеят да се разберат поне като зрели хора, а Жени Калканджиева да излезе от дупката, в която е потънала.