Матю Пери, който изигра култовия Чандлър в невероятната комедийна поредица "Приятели", се сбогува със славата си

Всичко има своя логичен край. Тази максима явно е напълно вярна, защото слабият характер на Матю Пери му коства славата. Цели 11 години изминаха от края на "Приятели" и за този период актьорът, който стана хит като Чандлър, съсипа огромна част от постигнатото. Хилядите изкушения на живота го докараха дотам, че днес Матю изглежда два пъти по-зле от времената на "Приятели", а освен това се е поддал отново на хазарта, пише ПИК.

"Матю Пери е прекрасен човек, но е много слаб във волята си. Харчи куп пари за глупости, а после се случва и да няма налични пари за бензин примерно. Това е човек, който изцяло се е впуснал в забавната част на живота, но не се получава винаги забавно, особено когато имаш много да губиш, какъвто е случаят с Матю." - споделя за своя приятел и екранен съпруг колежката му Кортни Кокс.

Още в началото на комедията "Приятели" Матю Пери беше залитнал сериозно и по наркотиците. Заради това по време на целия сериал теглото му видимо се променяше, припомня Kliuki.bg. Отслабваше, когато е зависим. И съответно надебеляваше, когато е чист. Засега няма информация да е посегнал пак към дрогата, но другите пороци все още ги ползва. Любопитен факт е, че преди 20 години колегата му от "Приятели" Дейвид Шуимър, който играеше Рос, му е помогнал да се справи с наркотиците.

Най-големият шок за Матю Пери обаче бил фактът, че вече почти не го търсят за роли. Очевидно никой не иска 45-годишен неподдържан мъж за главна роля на своя филм. Актьорът вече почти нямал роли и затова харчел парите от миналото си по хазарт и жени. Всичките му близки обаче били на мнение, че определено със славата на Пери е свършено и Чандлър от "Приятели" си остава само един прекрасен спомен.