Разкрита: Ето защо Дженифър Анистън е толкова слаба (виж тайната, пазена с години)

Разкрита: Ето защо Дженифър Анистън е толкова слаба (виж тайната, пазена с години)
5 (100%) 2 votes

Дженифър Анистън е в блестящо здраве на 46 години, което изненадва доста хора!

О, да! Дженифър Анистън е прекрасна, а е на 46-годишна възраст. Как става това?! Много просто – с хранителен режим, който й позволява да бъде слаба вече толкова много години. Всъщност „режим“ е малко силно казано, защото това, което актрисата прави, е да премахва от менюто си газирано, тестено и сладко.

Дженифър Анистън е идолът на много мъже

Дженифър Анистън е идолът на много мъже

Тайната обаче се състои във вечерята й, или по-точно липсата на такава. Оказва се, че Дженифър Анистън не е вечеряла от близо 15 години. Именно тогава започна и драстичното отслабване на хубавицата. Защото по-паметливите и възрастни читатели на Kliuki.bg сигурно помнят, че в началото на „Приятели“ Джен имаше доста по-пухкаво тяло. Единственото, което тя си позволява да слага в стомаха си след 14 ч., е много вода и една чаша вино.

„Разбира се, че Дженифър Анистън е моят идол за жена. Тя е красива, но не по онзи кукленски и направен начин като повечето звезди, а има нещо естествено в нея. Освен това е и изключително чаровна, а това тяло просто ме побърква всеки път, когато го видя на екрана. Не знам как го прави, но от 20 години все е перфектна, което е настина странно и заслужава поздравления.“ – пише един от многобройните мъже – фенове на Дженифър Анистън,

И докато цял свят въздиша по нея, един е мъжът, който топли леглото на звездата от „Приятели„. След като Брад Пит пропиля своя шанс и отиде в прегръдките на Анджелина Джоли, Анистън се впусна в няколко връзки, но от 2 години е безкрайно щастлива с Джъстин Теру, за когото се говори, че най-после ще я направи майка.

Самата Дженифър Анистън обаче от години крие, че не вечеря и че е отстранила вредните храни. Тя предпочита да казва на хората, че това уникално тяло е плод на много спорт, но истината не е съвсем такава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар