Дженифър Анистън е в блестящо здраве на 46 години, което изненадва доста хора!

О, да! Дженифър Анистън е прекрасна, а е на 46-годишна възраст. Как става това?! Много просто - с хранителен режим, който й позволява да бъде слаба вече толкова много години. Всъщност "режим" е малко силно казано, защото това, което актрисата прави, е да премахва от менюто си газирано, тестено и сладко.

[caption id="attachment_340007" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън е идолът на много мъже Дженифър Анистън е идолът на много мъже[/caption]

Тайната обаче се състои във вечерята й, или по-точно липсата на такава. Оказва се, че Дженифър Анистън не е вечеряла от близо 15 години. Именно тогава започна и драстичното отслабване на хубавицата. Защото по-паметливите и възрастни читатели на Kliuki.bg сигурно помнят, че в началото на "Приятели" Джен имаше доста по-пухкаво тяло. Единственото, което тя си позволява да слага в стомаха си след 14 ч., е много вода и една чаша вино.

"Разбира се, че Дженифър Анистън е моят идол за жена. Тя е красива, но не по онзи кукленски и направен начин като повечето звезди, а има нещо естествено в нея. Освен това е и изключително чаровна, а това тяло просто ме побърква всеки път, когато го видя на екрана. Не знам как го прави, но от 20 години все е перфектна, което е настина странно и заслужава поздравления." - пише един от многобройните мъже - фенове на Дженифър Анистън,

И докато цял свят въздиша по нея, един е мъжът, който топли леглото на звездата от "Приятели". След като Брад Пит пропиля своя шанс и отиде в прегръдките на Анджелина Джоли, Анистън се впусна в няколко връзки, но от 2 години е безкрайно щастлива с Джъстин Теру, за когото се говори, че най-после ще я направи майка.

Самата Дженифър Анистън обаче от години крие, че не вечеря и че е отстранила вредните храни. Тя предпочита да казва на хората, че това уникално тяло е плод на много спорт, но истината не е съвсем такава.