Нова изцепка на певицата Мария втрещи всички

Поп фолк дивата Мария за малко да не предизвика грандиозен сблъсък. Миньончето на „Пайнер” профучало на червен светофар баш в топ центъра на столицата. „Още малко и щеше да предизвика верижна катастрофа. Насреща идваха две коли, които също не караха безопасно”, кръстят се свидетели на сакатлъка снощи, все още уплашени от видяното. Това обаче изобщо не попречило на намаханата госпожа Гущерова, пише Слава. Тя не само, че не направила скандал на шофьора си да внимава, ами направо се заливала от смях от ситуацията, възмущават се възрастни хора, свидетели на безумието й.

Лъскавият джип не само не намалил, ами минал на червено на светофара и то с пълна газ. И отгоре на всичко поп фолк дивата Мария не само че не била наказана по някакъв начин от органите на реда, ами дори били и окуражени. Конфузната ситуация с неспазване правилника за движение, която за малко да докара голяма беля и то в центъра на София, ще покаже тази вечер Николета Лозанова в предаването си „Папараци”.

[caption id="attachment_340013" align="alignright" width="279"]Мария щеше да направи голяма беля Мария щеше да направи голяма беля[/caption]

Отдавна е известно, че Мария не се съобразява с никакви правила и се смята за богоизбрана, коментират я зад гърба й нейни колежки. Те са й набрали заради високомерното и властно държане, особено след като стана съпруга на пухкавия милионер. Единственият приятел от гилдията, с който се има е Азис. Припомняме, че участника в имитаторското шоу „Като две капки вода” доста често отсядал в ресторанта на фамилията в центъра на столицата. Но почти постоянно костинбродският славей „забравял” да си плаща за масрафа, припомня Kluiki.bg.

Двамата с Мария спретнаха дуетно парче, за което разбира се бръкна богатия й съпруг. Мара Отварачката се усуквала около Азис, за да я изстреля отново на върха на кариерата, защото беше занемарила участията си, докато още не беше законна половинка на Християн Гущеров. Поп фолк краля също имал изгода от ситуацията. Хриси плащал за всичко и угаждал на капризите на половинката си, а така общите им дуети и клиповете излизали на фолкаджията отново без пари.