Михаела Филева уж е щастлива с новия си, но не съвсем

Неземна красавица, но явно и добър човек. Само така можем да обясним обстоятелството, според което Михаела Филева все още е официалното гадже на Павел Николов. Явно певицата не е от онзи вид жени, наричани "кифли", защото е влюбена и стои с рапъра, макар да не си пасва особено много с него чисто във физически план.

[caption id="attachment_340022" align="alignright" width="300"]Ето я Михаела Филева с Павел Николов - изглеждат безкрайно щастливи, но дали не й липсва нещо?! Ето я Михаела Филева с Павел Николов - изглеждат безкрайно щастливи, но дали не й липсва нещо?![/caption]

Интересното е, че Михаела Филева е споделила пред приятелки, че е имала доста по-добри в леглото мъже, но няма никакво намерение да напуска Павел. Тя била лудо влюбена в хип-хоп изпълнителя и единствено душата му я интересувала. Все пак обаче щастието не може да бъде пълно, щом един от най-важните аспекти на любовта куца.

"Не смятам, че Михаела се вълнува от тези неща. Тя винаги е гледала човека в един мъж, а не тяло или някакви кой знае какви умения. Това я прави невероятна личност, нали?!" - коментира приятелка на Филева.

Kliuki.bg узна, че двамата са заедно от над 3 месеца, но едва вчера "Монитор" оповести връзката им. Това бе предизвикано от самата Михаела Филева, на която явно вече й е омръзнало да се крие и сложи във Фейсбук любовна снимка с Павел Николов, наричан Pavell.

По принцип Михаела Филева, която стана известна като протежето на Графа, се води за една от най-красивите певици на България. Тя се появи за пръв път в публичното пространство чрез предаването X Factor, но след това направи грандиозна кариера, с която надмина дори победителите в шоуто. Очевидно обаче в това момиче се крие много повече от певчески талант и красота, защото гаджето й не е от най-великите във физически план, но тя изобщо не смята да го оставя. А ухажори със сигурност не липсват.