Светлана Василева единствена в Мис Пепеляшка си призна, че щедрото сърце на един мъж я направил столичанка – новодомка

Светлана Василева изуми зрителите на „Мис Пепеляшка”.

Перхидролката от Търговище успя да заколи и изчисти кокошка в национален ефир, но не това впечатли феновете на мини-реалитито. Куклата от провинцията единствена си призна кое я е направило от мечтателна абитуриентка – глезена столична принцеса.

svetlana vasileva 3

Светлана Василева преди няколко години се качила на автобуса със сълзи на очи, но нейният билет към успеха се оказал не друго, а небезизвестният конкурс – „Мис Плеймейт”. След него дошли снимките, славата и футболистите. Най-голямо значение имал обаче един...Мъж!

Светлана Василева не назова кой е благодетелят й, но не се засрами и призна, че успяла само с негова помощ, видя kliuki.bg. Сега е собственица на шикозен апартамент, пак благодарение на щедрото му сърце.

Бившата плеймейтка определено се забавлява на село, въпреки недоволството от местните селски ергени, атаката на кокошките и липсата на социален живот! Силиконката обаче се кълне: „Никога вече в Търговище”!

Мнозина от зрителите просъскаха, че предаването заменя ценности. Всяка Мис пепеляшка била представена като съсипана от бачкане глупачка, а „кралиците на красотата”, преуспели с незнам-си-какви-умения – реализирани дами.

svetlana vasilevasvetlana vasileva dom 2svetlana vasileva dom

Светлана Василева очевидно се чувства добре в кожата си! Не може да си представи живот с бюджет 4 лева на ден и ставане в 6.30. Мацката очевидно е доста близка с майка си, но далеч е далеч от това да живее нейния живот!

svetlana vasileva dom 7svetlana vasileva dom 4svetlana vasileva dom 5svetlana vasileva dom 6

Плеймейтката е оставила не разчита на футболисти, за да живее като принцеса. На село ясно показа как се живее в разкош и без диплома. Моделката с мъка стана от леглото, но в смесения магазин успя да изкрънка от всеки дистрибутор подаръци. Не че Светлана Василева яде толкова тестени продукти, но демонстрира как с лекота си гарантира всичко, което й е необходимо в живота.