Бориса Тютюнджиева не иска да повярва, че никога няма да стане госпожа Арнаудова

Любовната драма на Бориса Тютюнджиева е като изкарана от някоя сапунка. Двамата с Андрей Аранаудов се обичат, но различията във възгледите им за бъдещето може съвсем скоро да ги разделят завинаги. Междувпрочем, те често се разделят, но после и често се събират. Сега обаче конфликтът им изглежда непреодолим, защото нито един от двамата няма някакво намерение да направи компромис със себе си, установи Kliuki.bg.

Андрей иска дете от години, но точно това Бориса Тютюнджиева не е готова да му даде на този етап. Красавицата била склонна да роди едва след като сключи брак, но пък продуцентът не искал изобщо да се жени отново, както писахме наскоро. Причината водещият на "Фермата" да не желае нов брак се корени в разбитото му сърце. Сръбската хубавица Даниела го нарани така жестоко, че Арнаудов не можел да погледне повече към олтара. Слуховете са, че тя му е изменила многократно, което е довело до развод.

"Няма как Андрю да иска да се ожени отново. Приятелите му помнят какво се случи със съпругата му. Тя му остави отпечатък до живот. Преди това той беше различен. Много приличаше на Иван. Желаеше брак, деца, истинско семейство. Сега обаче е склонен единствено на дете и на нищо друго, което някак да му напомня за семейство." - казва един от близките на продуцента.

Бориса Тютюнджиева обаче приела много тежко отказа на Андрей да се ожени за нея, който е за цял живот. Тя всъщност била склонна да почака няколко години, тъй като още няма дори 25 г., но да знае, че връзката й с Арнаудов няма да стигне по-далеч - било ужас за нея.

"Бо не си признава, но съм я чувала да плаче в тоалетната, защото само там се чувства уединена. Много тежко изживява скандалите с Андрей." - споделя приятелка на манекенката.