Щерката на Ивана понесе нов огромен удар от мъж

Теодора тъкмо си мислеше, че най-после е намерила Мъжа, когато поредното разочарование разби сърцето й. Не е тайна, че през тази година младата студентка загърби леко лекциите, за да се отдаде на любов. Лошото обаче е, че хубавицата отново останала изиграна, защото приятелят й я измамил, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340087" align="alignright" width="300"]Теодора на Ивана отново пострада в любовта Теодора на Ивана отново пострада в любовта[/caption]

Оказва се, че щерката на фолк дивата хванала своя колега от университета и възлюбен да й кръшка. Младежът изменил на Теодора, мислейки че няма как да бъде хванат, но забравил един любопитен факт - че приятелката му не е случайна, а има за майка звезда. Познати на Ивана й съобщили, че са видели момчето с друга девойка и така самата певица трябвало да разбие сърцето на своята дъщеря, съобщавайки й истината.

Така историята за Теодора продължава да се повтаря. Още от гимназиалните си години тя е лъгана от различни момчета. Затова с годините Теди придоби имунитет и много трудно започна да пуска мъже в живота си. Този път обаче го направи и жестоко си изпати.

Въпреки че приятелят й молел за прошка и желаел да се върне при нея, щерката на Ивана била категорична, че това е краят. Колкото и влюбена да била тя, гордостта й просто не й позволявала да прости. Това нейно качество е наследено от Ивана.

"Двете имат доста сходни черти. Горделиви, самостоятелни, красиви, умни, словоохотливи, изискани... Още много неща са Теодора и Ивана, но и двете са били мамени многократно от мъже. Може би трябва по-малко да се доверяват." - споделят близки на семейството.

Щерката на фолк дивата винаги е искала сериозна връзка, но засега попада все на несериозни мъже. Ивана също не успя да намери идеалната любов. След като приключи развода й с бащата на Теодора, тя бе погълната от славата и време за истинска любов просто сякаш не остана.