„Революция Z“ подгряваща група на „Roxette“

„Революция Z“ подгряваща група на „Roxette“
Гласувайте за статията

Групата „Революция Z“ ще бъдат избрани за подгряваща група на прочутата банда „Roxette“ за концерта им през идното лято. Събитието се очаква да бъде грандиозно в световен план!

Младата и доста просперираща банда ще пее пред много хилядна публика, преди да излязат основните поканени, а именно световно известните шведски изпълнители Мари и Пер, на хитовете – „Listen to your heart“, „It must have been love“, „Dangerous“, „How do you do“ и още много, много други, вечни любими музикални творби.

Освен с тази новина, младежите се похвалиха преди броени часове в ефира на Би Ти Ви пред Петя Дикова и с новия си формат, а именно – лицето на групата, което е вече Мона, която замести Джулия, изиграла Ани от едноименния сериала, освен това вече и Никола не е част от екипа на музикалната формация.

Родна група "Революция З" като подгряващи на известните шведски изпълнители

Родната млада музикална група „Революция Z“ като подгряващи на известните шведски изпълнители

Младите актьори – музиканти стартираха преди две години с музикален проект, станаха много популярни сред младежта у нас, дори сега са нещо като тийн идоли и се радват на много почитатели сред учениците. Групата се състои от млади, красиви, позитивни млади хора. Пожелаваме им много успехи, разбира се и за напред, те започнаха с един голям музикален хит, сега се надяваме, че им предстоят още много успешни проекти и истински верни фенове.

"Roxette" идват в България след броени дни

Световно популярните „Roxette“ идват в България след броени дни това лято

Самите музиканти, споделиха, че те са първата такава идея за група у нас и това ги прави много мотивирани и щастливи, че точно те правят опит да проправят път на още много млади музиканти. Очакваме с нетърпение бъдещите творби и на новата формация – „Революция Z“. А засега можем да ги видим като подгряваща група на великите „Roxette“, на концерта в столицата ни София, коментира и изданието „Клюки.бг„.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар