Прекрасната вест е факт! Кейт Мидълтън роди момиче!

Прекрасната вест е факт! Кейт Мидълтън роди момиче!
4.5 (90%) 4 votes

Прекрасната вест е факт! Кейт Мидълтън роди момиче!

Днес, сутринта, принцесата е родила момиченце, съобщават световните медии, раждането е протекло успешно, всичко е благополучно, майката и детето са добре, а принц Уилям е присъствал на раждането, според информацията, от изданието „Вести“.

Детето е момиченце, в добро състояние и тежи 3, 7 кг, всичко е протекло нормално по време на раждането, като вероятни имена се сочат Алис, Елизабет, Шарлот, Виктория, Даяна, както и други варианти. Множество любители на кралското семейство от дни живеят на палатки пред болницата, в очакване на този ден, който за щастие дойде и новината вече е е факт!

Новороденото момиченце е второ за кралското семейство, появява се две години след първородния наследник на Уилям и Кейт – принц Джордж, който се роди през 2013-та година. Момиченцето ще бъде на четвърта позиция при наследяване на кралското място на престолонаследник.

Кейт Мидълтън роди второто си дете - момиченце - 3,7 кг

Кейт Мидълтън роди второто си дете – момиченце – 3,7 кг

Честито на младото семейство, пожелаваме много щастие, късмет и радостни мигове заедно, както всички знаем кралската двойка е много любима на множество британци, а и не само, по света Кейт Мидълтън и принц Уилям са спечелили хората с естественото си поведение и неприкрита обич един към друг, а за чара и красотата на Катрин е ненужно да се говори много.

Семейството вече се увеличи официално с още един член - дъщеричка

Семейството вече се увеличи официално с още един член – дъщеричка

Херцогинята на Кеймбридж – Катрин, е сред най-обичаните популярни лица по света, след Даяна, която и досега е любимка на британците, Кейт успя достойно да заеме част от нейното място, което нито Камила, нито принц Чарлз, нито който и да е друг могат да кажат за себе си, те са наследници по право, но пък не са обичани и популярни сред народа.

От екипа на изданието желаем много щастие на кралската фамилия и здраве на новороденото!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар