Елен Колева трябваше да изтърпи унижение, нанесено й от Яна Димитрова!

Битката за Петко Димитров придоби доста голям обхват. Яна си помисли за миг, че войната е спечелена, но истината е, че когато си омъжена за толкова богат мъж, битката никога не свършва. Това й доказа актрисата Елен Колева, която хитро се опитала хитро да се добере до бизнесмена, писа "Уикенд". Петко обаче не дал изобщо шанс на бившата на Сашо Майонезата, но не защото нямал желание, а защото жена му го държала много изкъсо.

"Петко е верен съпруг. Познавам го от прекалено много години и смея да твърдя, че когато има връзка, той е отдаден само и единствено на нея. Никога не си е позволявал да изневери или дори да пофлиртува с друга. Наистина му свалям шапка, понеже изобщо не е лесно да отблъскваш всякакви красавици." - споделя приятел на Петко Димитров.

Въпреки че е винаги верен, в случая с Елен Колева се наложило Яна да се намеси, защото знаела, че актрисата е много чаровна и хубава жена. Тя не оставила съпруга си да погледне друга. Постоянно му звъняла, пишела в интернет или направо взимала бебето и идвала изненадващо на работното му място. Петко съзнавал добре, че всеки момент може да бъде навестен от жена си и затова не си и помислял да приеме да има нещо повече с Елен Колева. Той изглеждал толкова незаинтересован, че накрая хубавицата просто се отказала с опитите да влзезе под завивките на Димитров, научи Kliuki.bg.

Самата актриса потвърди наскоро в тв ефира, че е необвързана и чака голямата любов. Според слуховете Елен търсела заможен заместник на Сашо Майонезата, тъй като в момента печелела не особено много пари и стандартът й значително се понижил след раздялата с Александър. Петко Димитров е по-млад от него, но Колева ударила на камък заради Яна.