Каква идилия: Венета Райкова се похвали с най-голямото си щастие

Каква идилия: Венета Райкова се похвали с най-голямото си щастие
4.8 (95%) 4 votes

Венета Райкова побърза да се похвали със своя двоен празник

Очевидно датата 2 май е много специална за Венета Райкова. Освен че блондинката е родена на тази дата през 1974 година, тя е получила предложение за брак в този ден през 2005 година. Днес Вени и Тишо отпразнуваха двете събития, съчетавайки ги, като за целта използваха уютен обяд в хотел „Кемпински“. Синът им Патрик също е присъствал на празненството. Семейството си бе запазило ресторант „Панорама“. Интересното е, че тържеството не е било вечерта, а през деня. Очевидно годините и на двамата вече си казват сериозната дума.

Венета Райкова с Тишо и Патрик на своя двоен празник

Венета Райкова с Тишо и Патрик на своя двоен празник

Що се отнася специално до възрастта, Венета Райкова току-що навърши 41 г., но изглежда с поне 5 г. по-млада. Тя се похвали във Фейсбук с двойния си празник, видя Kliuki.bg. Телевизионерката твърди, че 10 години по-късно все още е влюбена в Тихомир Георгиев и той й дава най-голямото щастие.

„Познавах я преди него, познавам я и след това. Може да се каже с определена точност, че сега е много по-щастлива, отколкото беше на младини. Не ме разбирайте криво, и сега е млада, но да я бяхте видели преди около 20 години, беше машина за купони. Сега е по-улегнала и вече семейна жена. Има и дете, мисли само за семейството си.“ – казва една от най-добрите приятелки на чаровната Венета Райкова, пожелала да не разкрива името си публично.

Преди 10 години Фейбук още не беше навлязъл така масово в живота на хората и затова е логично, че Вени е нямала профил в мрежата през 2005 г., за да сподели подробности около предложението на Тишо тогава. Днес социалната мрежа е един от най-верните й приятели. Слуховете са, че Тихомир нарочно издебнал рождения й ден, за да направи празника още по-специален. Връзката им започна в самото начало на 2005 г. и само за 4 месеца се е стигнало до годеж.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Каква идилия: Венета Райкова се похвали с най-голямото си щастие”

  1. MAIA RYSEWA

    май 03. 2015

    koi se interesywa ot taz darta 4anta…i maga i….

Добавете коментар