Брад Пит не може да превъзмогне побоя, който му нанесе Анджелина Джоли

Раздорите в семейство Пит продължават. След като узнала за последната забежка на съпруга си, Анджелина Джоли просто останала потресена и изпаднала в емоционален срив, изразяващ се в жестока агресия. Анджи посегнала на Брад. Първоначално го ударила с плесница през лицето, но тъй като носела пръстен, устната му се сцепила. След това нанесла и юмрук в областта на скулите, а после започнала да го рита в хълбока и удря в корема. Брад Пит така и не отвърнал, тъй като спазвал стриктно правилото да не удря жена.

[caption id="attachment_340154" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли си позволи да пребие Брад Пит, но не изпитва вина Анджелина Джоли си позволи да пребие Брад Пит, но не изпитва вина[/caption]

Близки до Анджелина Джоли споделят, че актрисата не изпитвала вина за побоя над мъжа си и дори се заканвала следващия път да му се случат още по-неприятни неща. Във въпросната вечер съпругът й трябвало да посети болница, но след като го пребила, Анджи въобще не го съжалила и го оставила да си търси такси, което да го откара в медицинското заведение.

Според слуховете това не е първият случай на такова физическо насилие на Анджелина Джоли над Брад Пит, дочу Kliuki.bg. Актьорът и друг път си бил позволявал да кръшне на жена си, но тя винаги го улавяла, след което му посягала. Този път обаче направо прекалила и му нанесла особено болезнен побой.

"Двамата може да не са в отлични отношения, но се обичат. Не мислете, че са заедно единствено заради децата. Любовта им е много голяма, но с годините започна да им става доста трудно да живеят заедно." - разкрива близък на светската двойка.

След като получил този побой, Брад Пит сериозно започнал да се замисля за развод, тъй като усещал, че съпругата му става все по-неконтрилируема и опасна. Той си спомнил с умиление годините, прекарани с Дженифър Анистън, която изостави заради Анджи. За 6 години Брад Пит никога не бил ударен дори с плесница от Джен, но втората му жена явно е с по-агресивен характер.