Димитър Бербатов продължава да си навлича гнева на своята възлюбена Елена

Нов скандал в семейство Бербатови. Играчът на Монако е решил да напусне не само Франция, но и Европа. Най-великият роден футболист за този век имал огромната амбиция да пробва от футбола в САЩ, по подобие на много застаряващи футболни величия. Емил Данчев, който е агент на Митко, вече води преговори с няколко американски отбора, но Елена била твърдо против да ходи в САЩ, тъй като животът в Монако много й харесвал.

[caption id="attachment_340168" align="alignright" width="300"]Бербатов с Елена, родителите си и малката Деа Бербатов с Елена, родителите си и малката Деа[/caption]

"Любими, само през трупа ми ще напусна Европа. Даже искам да останем в Монако. Направи и невъзможното, но трябва да ти подновят договора. Тук е идеалното място за всички ни. Тъкмо научихме френски, така че трябва да останем." - беснеела Елена пред Бербатов.

Главната причина Митко да иска да заиграе в САЩ е финансова, научи Kliuki.bg. Въпреки че лигата там няма световна популярност, заплащането било страхотно, особено за ветеран. Освен това все по-честото  му задържане на пейката на Монако сериозно накърнявало самочувствието на Бербатов, връщайки го към кошмарните години на унижение в Манчестър Юнайтед.

Конфликтът обаче е налице. Митко вече мисли по-скоро само за финансовата изгода, тъй като съзнава, че времето му на футболния терен изтича безмилостно. Елена обаче е на друга вълна. Тя мисли за стандарта на живот, а американският никак не й допадал. Хубавицата била против напускането и на Англия, но сега се чувствала повече от добре във френското княжество.

"Защо не го остави сам да си развива кариерата?! Няма оправия значи, все ще му попречи за нещо. Навремето заради нея не отиде в Ювентус, сега можеше да е един шампион на Италия. Но не, той слуша жена си и доникъде не я докара. Резерва в Манчестър Юнайтед - това ли е върхът на кариерата?!" - пише разгневен футболен запалянко.