Какво прави малката Крисия Тодорова толкова успешна, казано с други думи - какво стои зад славата, успехите, наградите и множеството фенове - малки и големи хора.

Разбира се, много талант, чар, работа и репетиции, а те са свързани с името на Свилена Дечева - жената, която обучава, обича, възпитава и живее заедно с детето-чудо.

Камерите на Би Ти Ви ни срещната с тази дама, която вече и ние задочно обичаме, защото тя подготвя малката ни световна знаменитост Крисия. От години детето е при нея, двете се познават прекрасно и дори не искат да си помислят за онзи бъдещ момент, когато ще трябва да се разделят, но той ще дойде. Това споделя с тъга Свилена, тя не иска да мисли за това, защото не може да си представи колко ще й липсва малката певица.

Освен нея, тя обучава още няколко бъдещи звезди, но с Крисия публиката ни е най-запозната. Учителката споделя, че хората я харесват, обичат, виждат колко е красива, но не знаят, че тя е красива, защото излъчва доброта. "Детето е изключително добро" - казва Свилена Дечева.

[caption id="attachment_340174" align="aligncenter" width="300"]Малката Крисия плени цяла България, но зад гърба й стои една по малко позната жена Свилена Дечева Малката Крисия плени цяла България, но зад гърба й стои една по-малко позната жена - Свилена Дечева[/caption]

Самата тя е започнала с пеене, но и за нея е имало хора - педагози, които са й казвали, че няма талант, затова тя е много внимателна с думите пред учениците си и не смее да прави резки определения така лесно, защото съдбата си знае работата.

[caption id="attachment_340176" align="aligncenter" width="300"]Учителката по музика на Крисия Тодорова Учителката по музика на детето-чудо - фантастичната Крисия Тодорова[/caption]

Всички в България много се гордеят с малката Крисия Тодорова, тя е истинско малко бижу в музиката. Затова е добре, че вече знаем кой я подготвя за голямата сцена като дете. Желаем им късмет и още много творческо вдъхновение, защото Клюки.БГ се надява Крисия да поведе българската музика към прогрес.