Мария тотално загуби мяра, щом нахлузи халката на Гущеров – сприка за безобразието й няма

Мария се омаза тотално - позорът й лъсна отново в „Папараци”!

Някогашните първи дружки на миньончето – Иван и Андрей, услужливо дават на феновете да се разбере що за птица е тяхната любимка. Продуцентите отдавна развалиха „калимерата” с фолк-дивата, за радост на хейтъри и сеирджии.

Истерията около сватбата й, грозните изцепки на тържеството и скандалите около църковния й брак напълниха не един или два епизода на „Папараци”. Но това далеч не е всичко!

Ако Мария си е отдъхнала и е сметнала, че няма за какво още да я взимат на прицел, много се е объркала. Гафовете на госпожа Гущерова пак лъснаха в национален ефир, видя kliuki.bg.

Битието й на милионерша едва от четвърт година тотално я е разглезило. Малко преди да се врече на своя Принц, Мария беше запитана в предаване дали ще окаже съпричастност към семейството на Паоло. Детенцето от Стара Загора беше убито от шофьор в пешеходна зона.

Бъдещата младоженка явно я тресяха предсватбени вълнения, присви уста и успя само да каже: „Майките да си пазят децата!”. Мария държи да е образцов родител и изненада с това, че не е особено съпричастна към болката на съгражданите си, но това се забрави.

[caption id="attachment_340199" align="aligncenter" width="300"]"Бясно карай на червено" - не е строфа от хит на Ивана, а заръка от Мария за шофьора! "Бясно карай на червено" - не е строфа от хит на Ивана, а заръка от Мария за шофьора![/caption]

Тия дни обаче певицата за пореден показа, че законите й правилата не важат за нея. Гущерова не само плю на Синода, за да угоди на суетата си и да се венчае като царска особа. Амбициозната дама цени всяка секунда от времето си и пет пари не дава кого застрашава, стига да се движи бързо и безпроблемно в столицата.

Папараците на Николета уловиха как шофьорът й дава мръсна газ, когато светофара светва червено. Мария очевидно не му е направила забележка. Та и без това отдавна е предупредила: „Пазете си децата!”.