Тони Стораро разкри почти всичко за него и своя колега Азис - неподозирани истини излизат наяве!

Дълги години Тони Стораро и Азис се водеха просто добри приятели. Оказва се обаче, че двамата са били нещо повече, поне в очите на Васко. Кралят на попфолка бил лудо влюбен в своя колега преди време. Любовта на Азис към Тони започнала още преди даже да се запознаят. Изпълнителят на "Обичам те" бил чул, че има негов колега, който прави фурор по кръчмите. Тогава се позаинтересувал кой е той и се влюбил в него само от песни и плакати. Накрая Азис не издържал и отишъл да се запознае лично със Стораро, когато той бил на участие, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340209" align="alignright" width="300"]Ето така Тони Стораро сподели за "Шпионка" онтересни подробности от живота си Ето така Тони Стораро сподели за "Шпионка" интересни подробности от живота си[/caption]

"Азис ме обичаше, сериозно говоря. Даже не ме познаваше тогава, но е изпитвал някакви доста силни чувства към мен. После станахме много близки и сме приятели до днес." - сподели Тони Стораро пред камерите на предаването "Шпионка", което се излъчва по телевизията за попфолк "Фен ТВ".

От думите му не може да стане особено ясно дали някога са имали нещо повече от приятелство, но слуховете вещаят именно това. Азис и Тони имат няколко общи хита и се говори, че по време на тези проекти между тях е пламнала някаква искра. Въпреки че Стораро е женен от 21 години, в средите на шоубизнеса изневярата е нещо естествено и точно в реда на живота.

"Васко винаги е бил привличан от мъже. Това, което го говорят - че се правел, за да печели слава, е пълна глупост. Още като млад, когато ходеше облечен съвсем мъжествено и го нямаше този женски имидж, Васко си падаше по мъже. Така че той не е лъжец. За Тони не знам, казват, че е нормален, но пък знае ли човек?!" - споделя приятелка на Азис.