Взрив: Бареков срина Роксана

Взрив: Бареков срина Роксана
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков унизи Роксана с жестоки думи, отричайки всичко помежду им

Слуховете за връзката на политика Николай Бареков с певицата Роксана бяха отречени от лидера на „България без цензура“, но това се случи по най-унизителния за фолк дивата начин. Бареков, цитиран от „Уикенд“, заяви, че няма как да е бил някога с Роксана, защото тя е циганка, а той не си позволявал да си ляга с жени от ромски произход.

Бареков срина Роксана

Бареков срина Роксана

„Как ще съм бил с циганка, вие луди ли сте?! С нея се познаваме, приятели сме, но толкова.“ – казал Николай Бареков.

Слуховете са, че Бареков е имал вземане-даване с Роксана преди година, когато двамата се запознали в ТВ7. Политикът е тясно свързан с тази телевизия от край време, а Роксана взе участие във вече мъртвото шоу у нас „Къртицата“. Любовната авантюра между двамата се оказала твърде кратка, както се говори в телевизионните среди.

„Ники винаги си е падал по млади дами. Всичките му жени са поне с няколко години по-назад от него. Не знам дали е имал нещо и с Роксана,  но не бих се изнанедал да е било така.“ – споделя пред Kliuki.bg анонимен източник.

Самата Роксана никога не е потвърждавала за връзка с Бареков, но досега не е и отричала публично. По време на „Къртицата“ тя узна, че е бременна и има слухове, че бебето й, което по-късно загуби, е било именно от евродепутата. Факт е обаче, че приятелство между двамата е имало. Дори самият Николай Бареков успял да освободи Роксана от шоуто без неустойки и тя си получи целия хонорар, въпреки че не изпълни своя договор, излизайки по собствено желание.

Кариерата на Роксана в попфолка стартира в едно друго риалити шоу – „Гласът на България“, където завърши на трето място. После подписа с „Пайнер“ и нашумя с няколко любовни авантюри, сред които и тази с Бареков. Не се знае обаче как тя е реагирала на думите му, че не иска циганка за жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Бареков срина Роксана”

  1. И кaкво. От товa бaреков дaнее цaр че. Се нaдувa толковa тои зaтовa винaги ще лижи крaкaтa нa борисов

Добавете коментар