"Всички обичат Реймънд" се оказа доста драматичен за актьорите сериал

Сякаш някаква прокоба виси над култовата комедия "Всички обичат Реймънд". Наскоро Сойър Суитън си тегли куршума, въпреки че бе натрупал доста солидно богатство от ценни книжа, закупени с хонорарите именно от сериала. Сега обаче и брат му, който е негов близнак, може да отнеме всеки момент живота си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340218" align="alignright" width="300"]Жестоки драми разтърсват "Всички обичат Реймънд" след края му Жестоки драми разтърсват "Всички обичат Реймънд" след края му[/caption]

Близките на Съливан Суитън, който също участва във "Всички обичат Реймънд", били много угрижени за него, понеже след смъртта на брат си той изобщо не контактувал с никого. По цели дни стоял затворен у дома и слушал депресираща музика, гледайки в една точка. Притесненията на родителите му идвали и от това, че цялото семейство носи тежка психическа обремененост.

Сойър се самоуби заради чувство за дефицит на внимание и депресия, писа "Уикенд". Той дори пиел хапчета от години, за да може по някакъв начин да се впише в обществото. След като приключил с училището обаче, състоянието на младежа още повече се влошило, понеже ограничил почти напълно всякакви контакти с хора на неговата възраст.

Със Съливан положението не е много по-различно. Близнакът на покойния актьор нямал никакви приятели и общувал единствено със сестрите си Маделин и Мейса (първата от които участва също във "Всички обичат Реймънд"). Родителите му го следели изкъсо, защото се опасявали, че и той ще посегне на живота си. Въпреки че състоянието на Съливан Суитън винаги е било малко по-добро, отколкото на Сойър, смъртта на брат му можело да отключи психическото заболяване, твърдели лекарите.

Трагедиите, свързани с "Всички обичат Реймънд", не са от скоро. Още през 2006 г., само 2 години след края на сериала, Питър Бойл, който беше в ролята на бащата на Рей, си замина от света заради рак. Сега пък драмата продължава с най-младите членове на екипа, които играеха синовете на Реймънд Бароун.